Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Κίνημα βουλευτών κατά της Χρυσής Αυγής! "Όταν μιλάνε θα φεύγουμε"!

Κίνημα βουλευτών από όλες τις πτέρυγες της Βουλής κατά των συναδέλφων τους της Χρυσής Αυγής οργανώνεται αυτές τις ημέρες!...

Σύμφωνα με πληροφορίες του "parapolitika.gr", οι ακραίες θέσεις της παράταξης έχουν προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στους κόλπους του Κοινοβουλίου, με αποτέλεσμα πολλοί βουλευτές, ανεξαρτήτως κομμάτων, να σκέφτονται να αποχωρούν από την αίθουσα όταν ανεβαίνουν στο βήμα της Βουλής οι κοινοβουλευτικοί της Χρυσής Αυγής.

7 σχόλια:

  1. ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΟΡΟΣ, ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ? ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποχωρούν; Γιατί, πότε πατάνε το πόδι τους στη βουλή όλοι αυτοί; Μόνο για να σηκώνουν το παραδάκι απ' τα ΑΤΜ.

    Και κάτι άλλο. Αν έμπαινε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη βουλή, θα κάναν το ίδιο; Κάνουν το ίδιο για κανένα τουρκόφιλο μουσουλμάνο βο(υ)λευτή απ' τη Θράκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καντε το στις επομενες εκλογες να γινει τριτο κομμα ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικα ποιος ειναι ο φασιστας ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ) ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΤΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ?ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.