Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η Δούρου απειλεί το planet- greece επειδή τολμήσαμε να γράψουμε ότι παρομοίασε με χρυσαυγίτες τους ΑΕΚτζήδες! [ΕΓΓΡΑΦΑ]

Με επιστολή της στο planet-greece,η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου ζητά να αποσύρουμε την ανάρτησή μας, σχετικά με επεισόδιο που έγινε με εργαζόμενο  κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στα Ναυπηγεία Ελευσίνας(δείτε εδώ).Σε επιστολή της μάλιστα προς το blog μας ,αναφέρει πως....


 το δημοσίευμά μας εκτός  από ψευδές και συκοφαντικό ,είναι και εκβιαστικό.Δε μας λέει βέβαια πως την εκβιάσαμε,εκτός εάν θεωρεί πως η δημοσίευση κάθε είδησης που ή ίδια θα ήθελε να αποκρυβεί,αποτελεί εκβιασμό.Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.



Η κυρία Δούρου μάλιστα μας απέστειλε και μια ανακοίνωση του σωματείου των εργαζόμενων στα ναυπηγεία Ελευσίνας που αναφέρεται σε "κάποιο σάιτ" που "το περιεχόμενο του δημοσιεύματός του ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα".Υποθέτουμε πως η ανακοίνωση των εργαζόμενων ,αναφέρεται στα sites που αναδημοσίευσαν το δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο  της κυρίας Δούρου,μετά την επίσκεψή της στα ναυπηγεία και έκανε λόγω για το ενδιαφέρον της περιφερειάρχου για τα ναυπηγεία.Γιατί αυτό δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.




Το κόμμα της κυρίας Δούρου δεν ψήφισε ΟΥΤΕ την τροπολογία που εξασφάλιζε ένα μικρό ποσό για κάθε εργαζόμενο προκειμένου οι άνθρωποι να κάνουν Χριστούγεννα,έπειτα από 9 μήνες απληρωσιάς και 4 χρόνια εμπαιγμού από τη διοίκηση των ναυπηγειών.Και ενδιαφέρθηκε η κυρία Δούρου τώρα;Δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές;Όπως όλοι καταλαβαίνουμε αυτό κρύβει σκοπιμότητα, αν και ελπίζουμε σε αυτό το σημείο να μας διαψεύσει μετά τις εκλογές εάν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση.
Σε ότι αφορά την επίμαχη ανάρτηση του planet-greece,είναι πέρα για πέρα αληθινή.Δεν είμαστε σε καμία διατεταγμένη υπηρεσία.όσοι μας παρακολουθούν το γνωρίζουν.Δεν προσπαθούμε να κοροϊδέψουμε κανέναν εν όψη εκλογών, όπως έγραψε η κυρία Δούρου στο facebook.

Αυτή θα έπρεπε να προσέχει τη συμπεριφορά της εν όψη εκλογών ,εάν ήθελε να βοηθήσει το κόμμα της το οποίο και ενημερώθηκε για το επεισόδιο.Όσα γράφουμε , θα σας τα αποδείξουμε με στοιχεία σε λίγες μόνο ώρες εάν η κυρία Δούρου δεν αποσύρει την συκοφαντική ανάρτηση που έκανε στο facebook σχετικά με όσα γράψαμε και εάν δεν ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της ΑΕΚ για την προσβολή απέναντί τους μέχρι αύριο το πρωί.
Το planet-greece δεν εκβιάζεται κυρία Δούρου και μάλιστα από αυτούς που "έχουν τη φωλιά τους λερωμένη".
Το planet-greece όποτε έχει χρειαστεί (σε ελάχιστες περιπτώσεις) έδειξε κατά το παρελθόν τη γενναιότητα να ζητήσει συγγνώμη από τους αναγνώστες του.Το ίδιο θα κάναμε και τώρα εάν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία.

Δείτε εδώ την απάντηση του planet-greece με ντοκουμέντα.






8 σχόλια:

  1. Ρε πανηγυρτζήδες,γράψατε ψέμματα ναι ή όχι;Ζητήστε συγνώμη να τελειώνει το θέμα
    και αφήστε τις μαγκιές!Ρόμπες γίνατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε προσεκτικότερα τι γράφουμε... και μετά βγάλτε συμπεράσματα. Και το ουσιαστικό δεν είναι ποιος γίνεται ρόμπα (που σίγουρα δεν είμαστε εμείς), αλλά το γεγονός ότι τέτοιες θλιβερές ειδήσεις δε θα έπρεπε να υπάρχουν. Ευχαριστούμε για την... ευγένειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως αν η εγκυρότητα της ενημέρωσής σας είναι όπως η... ορθογραφία σας, τότε... Πιο σοβαρά: αν έχετε στοιχεία, οφείλατε να τα εντάξετε στην πρώτη - πρώτη ανάρτησή σας. Γιατί τα (παρα)κρατάτε; Για ποιό ή για ποιούς λόγους; Ή έχετε την είδηση από την πρώτη στιγμή ή όχι. Τελεία και παύλα. Όλα τα άλλα δεν παραπέμπουν σε δημοσιογραφία αλλά σε άλλα "παιχνίδια". Καθαρές κουβέντες χρειάζονται ειδικά όταν υπάρχει η ανωνυμία των blog(ger).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Κουρή.Φυσικά και είχαμε την είδηση καρατσεκαρισμένη και με λεπτομέρειες από την πρώτη στιγμή και την αναρτήσαμε.Το σχόλιο σχετικά με την ορθογραφία δεν το πολυκαταλαβαίνουμε και σε ότι αφορά τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν το περιστατικό,θα τα δείτε σε λίγες ώρες.Απλώς δεν περιμέναμε από την κυρία Δούρου τέτοια αντίδραση και γι αυτό κρίναμε πως δεν έπρεπε να τα αναρτήσουμε,προστατεύοντας τους εργαζόμενους.Και πάλι όμως υπάρχει λύση και θα την δείτε.Ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.

      Διαγραφή
  4. PLANET το ξερουμε οτι γενικα δεν γουσταρεις τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτο το εχεις δειξει απο την προιστορια των ποστ σου,απλα να σου θυμησω οτι αυτο δεν λεγεται δημοσιογραφια...τσατσιλικι λεγεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ τους άλλους τους γουστάρουμε ε;Αν το να γραφεις την αλήθεια είναι τσατσιλίκι,τότε οκ φίλε.Δεν είμαστε δημοσιογράφοι.Αν κάναμε ότι μας ζητάει η κα Δουρού τι θα μας έλεγες;

      Διαγραφή
  5. Ρε ούστ με το βλαχαδερό που έγινε και περιφερειάρχης.. Στη φόρα όλα μάγκες και από την πρώτη στιγμή... έτσι πρέπει...... Τέλος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην μασάτε.... ο κόσμος είναι μαζί σας παιδιά! Συνεχίστε να γράφετε! Το πολύ πολύ η κα Δούρου να θελήσει να σας κάνει Charlie Hebdo!! Να σας φιμώσει και μετά να βγάζει ανακοινώσεις περί ελευθερίας του Τύπου κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.