Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η απάντηση, με ντοκουμέντα, του planet-greece στην κα Δουρου, που παρομοίασε με χρυσαυγίτες τους ΑΕΚτζήδες [έγγραφα]

Για να μην χωράει πλέον καμία αμφιβολία,το planet-greece δημοσιεύει την επιστολή εργαζόμενου προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κο Αλέξη Τσίπρα ,με την οποία...


 διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά της κας Δούρου και περιγράφει με λεπτομέρειες το περιστατικό στο οποίο η περιφερειάρχης παρομοίασε με χρυσαυγίτες τους ΑΕΚτζήδες.Το όνομα του αποστολέα για ευνόητους λόγους έχει σβηστεί αλλά είναι στη διάθεσή μας.Διαβάστε την:





Ορίστε και το αποδεικτικό του φαξ που εστάλη προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο νούμερο 2103217003,το οποίο θα το δείτε εάν ανατρέξετε και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ.






Ο ίδιος μάλιστα απέστειλε την επιστολή διαμαρτυρίας του με e mail και στο κεντρικό mail του ΣΥΡΙΖΑ και στο mail του κου Τσίπρα.





Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, για το περιστατικό δεν χωρά καμία αμφισβήτηση και η ανάρτησή μας ήταν απολύτως ακριβής και δεν έκρυβε καμία σκοπιμότητα και κανενός είδους απειλή όπως μας κατηγόρησε η κα Δουρού.Θα περιμέναμε πάντως από την περιφερειάρχη,που είναι ένας νέος άνθρωπος και μια νέα πολιτικός που επικαλείται το κάτι καινούριο,αντί να ψάχνει να βρει το σωματείο των εργαζόμενων στα ναυπηγεία (όπως υποθέτουμε πως έκανε) για να τους πει να βγάλουν διάψευση,να έψαχνε να βρει τον άνθρωπο με τον οποίο έγινε το περιστατικό και να του ζητήσει συγγνώμη.Αυτό θα έδειχνε τη γενναιότητά της και όχι το να ψάχνει εμάς για να μας απειλήσει προκειμένου να σβήσουμε την ανάρτησή μας,για ένα αληθινό περιστατικό,στο οποίο πρωταγωνίστησε και που προφανώς δεν θέλει να θυμάται ούτε η ίδια.
Σαν planet-greece βάζουμε "τελεία" εδώ,εκτός αν η κυρία Δούρου θέλει η ίδια να δώσει συνέχεια.

6 σχόλια:

  1. Να είστε σίγουροι ότι αυτός που τραβάει το μεγαλύτερο ζόρι είναι αυτός που έγινε το περιστατικό . Για πολλούς λόγους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και συγγνώμη που επιμένω. Αλλά η επιστολή προς τονκ. Τσίπρα δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτε. Ο καθένας μπορεί να απευθυνθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και οποιουδήποτε κόμματος, ισχυριζόμενος το οτιδήμοτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι η καταγγελία του είναι και αληθής... Αν αυτό είναι το μόνο στοιχείο, η θέση σας είναι μάλλον αδύναμη. Και πάλι καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Κουρή τι άλλο θέλετε.Να σας εμφανίσουμε βίντεο με τον άνθρωπο που ενεπλάκει στο επεισόδιο;Θα μας πείτε τα ίδια.Ο άνθρωπος όπως σας γράφουμε έχει ονοματεπώνυμο το οποίο εσκεμμένα δεν εμφανίζουμε για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα.Με τι λογική τη δική σας,η κυρία Δούρου δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει και την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων αφού αναφέρεται σε κάποιο επεισόδιο που αναφέρει κάποιο site.Εξάλλου μπροστά στο περιστατικό βρίσκονταν τουλάχιστον 10 άτομα.Έχουμε μιλήσει με τα 9 από αυτά.Ευχαριστούμε για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν αποδεικνύει τίποτα αυτό μάγκα μου. Όλα καλά με Μελισσανίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την επόμενη φορά θα σε καλέσουν να είσαι μπροστά φίλε μου.Τον κυριο που αναφέρεις δεν τον γνωρίζουμε,αλλά απ'ότι είδαμε σήμερα στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ που υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ,ο εν λόγω κύριος δηλώνει πως όλα καλά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
  5. Planet μην ασχολήσε.Τι άλλο θέλουν οι τύποι;Εμένα με έπεισες πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.