Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ρένα Δούρου:"Οι ΑΕΚτζήδες είναι σαν τους Χρυσαυγίτες"

Έπεσαν από τα σύννεφα οι εργαζόμενοι που την άκουσαν να ωρύεται,όταν αυτοί πήγαν αν ελαφρύνουν λίγο το κλίμα αστειευόμενοι.
Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επισκέφθηκε τα ναυπηγεία Ελευσίνας για να μιλήσει με τους εργαζόμενους και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (να θυμίσουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ...


δεν ψήφισε την τροπολογία που επέτρεψε να ξεμπλοκαριστεί ένα μικρό ποσό από το υπουργείο άμυνας προκειμένου να πάρουν χρήματα στα χέρια τους μετά από εννέα μήνες που παρέμεναν απλήρωτοι).
Αφού οι εργαζόμενοι την ενημέρωσαν και έπειτα από μακρά συζήτηση γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους ,κάποιος από αυτούς θέλησε να ελαφρύνει λίγο το κλίμα,αστειευόμενος.Την πλησίασε λοιπόν και χαμογελώντας της ζήτησε να ανταλλάξουν αναπτήρες.Να του δώσει η κυρία Δούρου έναν φθηνό BIC διαφημιστικό που είχε επάνω της και αυτός της έδειξε έναν αναπτήρα που είχε επάνω του τον δικέφαλο αετό της ΑΕΚ.
Ποιός είδε την Δούρου και δεν την φοβήθηκε.Σε έξαλλη κατάσταση η περιφερειάρχης άρχισε να φωνάζει "αϊ σιχτίρ από εδώ.Ολοι οι ΑΕΚτζήδες είναι σαν τους Χρυσαυγίτες".Προς στιγμήν απειλήθηκε επεισόδιο με τον εργαζόμενο που θέλησε να αστειευτεί,αφού η περιφερειάρχης συνέχιζε την επίθεσή της με τον εργαζόμενο να προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του προς χάρην των συναδέλφων του.Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου που έδειχνε πως δεν πίστευε αυτό που έβλεπε να εκτυλίσσεται μπροστά του.

Αυτά για τους φίλους ΑΕΚτζήδες που ελπίζουν ακόμη πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιτρέψει να φτιαχτεί το γήπεδο της ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά τα προβλήματα των εργαζόμενων;Η κ.Δουρού απλά τα άκουσε!!!

Δείτε εδώ πως μας απάντησε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου

1 σχόλιο:

  1. https://www.facebook.com/renaperifereia/photos/a.225633710973373.1073741828.225197477683663/330798070456936/?type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.