Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η λύση για να ΜΗΝ πληρώσετε το χαράτσι των ακινήτων μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ


Διαβάστε πώς με 60 ευρώ μπορείτε να ΜΗΝ πληρώσετε το χαράτσι των ακινήτων, αλλά να πληρώνετε κανονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ κι επίσης να ΜΗΝ πληρώνετε ούτε τον λογαριασμό της ΕΡΤ...




ΒΗΜΑ 1ο: Θα πάτε στο "Παρακαταθηκών και Δανείων" όπου θα ζητήσετε να ανοίξετε έναν λογαριασμό.

ΒΗΜΑ 2ο: Με 60 ευρώ θα συντάξετε ένα εξώδικο, το οποίο θα αποστείλετε στη ΔΕΗ ενημερώνοντάς την ότι στο εξής θα την πληρώνετε ΜΟΝΟ για την αξία του ρεύματος και τα δημοτικά τέλη (εάν το επιθυμείτε) κι ότι η πληρωμή ΜΟΝΟ για την αξία του ρεύματος θα γίνεται από τον λογαριασμό που έχετε ανοίξει στο "Παρακαταθηκών και Δανείων".

Έτσι η ΔΕΗ δεν έχει κανένα δικαίωμα να σας κόψει το ρεύμα!

7 σχόλια:

  1. γεια σας παρακαλω καποιος που εχει γνωση ας επιβεβαιωσει η διαψευσει γιατι ειμαι ετοιμος να το κανω...αλλα μην φαω κανα σφολι και μεινω χωρις ρευμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να ισχύει κάτι τέτοιο, ποιός σταματάει την κυβέρνηση απ' το να ψηφίσει απόψε τα μεσάνυχτα ένα ακόμα νόμο που να καθιστά το Ταμείο ΠαραΔα αναρμόδιο ή ανίκανο να εξυπηρετήσει τέτοια ανάγκη;

    Στο κάτω-κάτω δεν έχει ήδη δρομολογηθεί η "ιδιωτικοποίησή" του ταμείου; Μήπως ήταν όλα προμελετημένα;

    Ε, δεν είναι δα και ο πρώτος αντισυνταγματικός νόμος που ψηφίζεται και εφαρμόζεται παρά τις διαμαρτυρίες. Έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα πράγματα στο σύντομο μέλλον.

    Ο πολίτης δε μπορεί να αντιδράσει γιατί απλά έχει να κάνει με ζόμπι-υπαλλήλους του κράτους.

    Δεν πληρώνεις το χαράτσι; Κατάσχουν και βγάζουν σε πλειστηριασμό το ακίνητο. Ο υπεύθυνος για πλειστηριασμούς είναι κρατικός υπάλληλος, άρα με το μέρος τους. Κάνεις ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ ή της κατάσχεσης; Ο δικαστικός που θα εκδικάσει τα μέτρα είναι κρατικός υπάλληλος, άρα με το μέρος τους πάλι. Ταμπουρώνεσαι στο σπίτι και απειλείς; Οι αστυνομικοί που θα σε αναλάβουν είναι κρατικοί υπάλληλοι, άρα πάλι με το μέρος τους.

    Για κάποιο ανεξήγητο κατ' εμέ λόγο, όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι δε βλέπουν ότι είναι και αυτοί πολίτες και δεν επιδεικνύουν αλληλεγγύη στους συμπολίτες τους. Πιστεύουν ότι η τυφλή υπακοή στους ανώτερούς τους, όσο εγκληματίες και αν είναι αυτοί, είναι σημαντικότερη από τη στήριξη των εργοδοτών τους (δηλαδή των φορολογούμενων).

    Και έστω οτι το κράτος κατάσχει 100 000 ακίνητα. Υπάρχει κανένας λογικός άνθρωπος που πιστεύει οτι αυτά θα πωληθούν;

    Θα ησυχάσουμε από τέτοια μέτρα όταν (και αν) αρχίσουν οι δολοφονίες εν ενεργεία πολιτικών. Μόνο για τη ζωούλα τους φοβούντα αυτά τα καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λύση είναι να έχεις ακίνητο χωρίς ΔΕΗ, χωρίς νερό, χωρίς τηλέφωνο, μη δηλωμένο στην εφορία και στην πολεοδομία, μακρυά από καλοθελητές γειτόνους που σπεύδουν να σε "καρφώσουν". Πλησιάζει η ώρα που θα πάρουμε τα βουνά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμία δολοφονία και καμία βίαιη συμπεριφορά δεν έφερε ποτέ ιστορικά την ευτυχία σε μία κοινωνία. Μία σοφή λαϊκή ρήση αναφέρει πώς "θερίζεις ότι σπέρνεις". Και η βία ποτέ δεν έφερε επιθυμητά αποτελέσματα, πόσο μάλλον οι δολοφονίες. Αυτά ως διευκρίνιση για τον φίλο/η (που δικαιολογημένα αισθάνεται αγανακτισμένος) που υποστήριξε ότι ίσως θα πρέπει να αρχίσουν οι δολοφονίες εν ενεργεία πολιτικών. Ο μόνος λόγος που δημοσιεύσαμε το παραπάνω μήνυμα ήταν γιατί πιστεύουμε ότι ειπώθηκε εν τη ρήμη του λόγου, στα πλαίσια της αγανάκτισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μόνο που μπορούμε νε κάνουμε είναι να μαυρίσουμε τους βουλευτές που θα φηφίσουν το χαράτσι. Για την καρέκλα τους και μόνο νοιάζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην απάντηση για την προτροπή να αρχίσουμε τις δολοφονίες πολιτικών, θα συμφωνήσω με το σημείο: "ότι σπέρνεις, θερίζεις". Επειδή, λοιπόν, -αναλογικά και διαχρονικά- το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης ανήκει στους εκάστοτε πολιτικούς που "φρόντισαν" -με τις πράξεις τους ή με την απραξία τους- στην ηθική και οικονομική πια δολοφονία της πλειοψηφίας του πολιτών αυτού του τόπου να θερίσουν ό,τι έσπειραν. Κι επειδή το να μαυριστούν απλά στις εκλογές δεν νομίζω ότι αντιστοιχεί στην παραπάνω ρήση, ας μην μπούμε στην διαδικασία της δολοφονίας εν θερμώ. Ας τους δολοφονήσουμε νηφάλιοι και απόλυτα ψύχραιμοι: Ας αποκλείσουμε τις βίλλες και τα γραφεία τους, ας μην τους επιτρέψουμε για μακρύ χρονικό διάστημα καμία έξοδο τόσο των ιδίων αλλά και των μελών της οικογενείας τους μέχρι πλήρους ασιτίας... Ας πάρουμε τους κασμάδες κι' ας τους γκρεμίσουμε τα "τσαρδάκια" τους, ας τους κόψουμε το ρεύμα, το νερό, τις τηλεπικοινωνίες... Και ο μόνος τρόπος σωτηρίας τους θα είναι να επιστρέψουν τις... οικονομίες που έχουν ήδη μεταφέρει στην αλλοδαπή, να τους αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια και να εξοριστούν διά παντός. Και ας έχουμε υπόψη μας ότι αν μαζευτούμε όλοι οι απολυμένοι, και οι συνταξιούχοι τα όργανα καταστολής δεν επαρκούν για να τους προστατεύσουν... Όνειρα θερινής νυκτός, θα μου πείτε... Δεν πειράζει, εγώ το ευχαριστήθηκα όσο τα έγραφα και δημιουργούσα τις εικόνες στο μυαλό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βγαλτε την 17Ν απο εκει που ειναι και θα σου πω εγω για ποτα θα φυγουν μεταναστες και οι 300

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.