Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ποιος είναι ο χιμπατζής; [ΦΩΤΟ]


Με αφορμή την δήλωση Μιχαλολιάκου, ότι ο Αντετοκούμπο είναι χιμπατζής, στο planet-greece βρήκαμε δύο φωτογραφίες, τις ενώσαμε σε μία, και είπαμε να σας βάλουμε ένα κουίζ για πολύ δυνατούς λύτες. Ποιος είναι ο χιμπατζής; Μπορείτε να το βρείτε; Για δείτε τη φωτογραφία....





9 σχόλια:

  1. ααααααααααχαχαχαχαχχαχαχα μπράβο ρε planet..... κλαιωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ! ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε διαχειριστα, λυπαμαι πολυ αλλα διεστραυλωνετε την αληθεια!!! Δεν τον αποκαλεσε ουτε πιθηκα ουτε χιμπατζη. Δειτε καλυτερα το κλιπακι που εχετε δημοσιευσει νωριτερα και θα καταλαβευτε. Πολυ κριμα για εσας και σας ειχα σε μεγαλη υποληψη αλλα απο οτι φαινεται εχετε μια ταση να αλλαζετε τα γεγονοτα το οποιο δεν σας τιμα καθολου και σας κανει ενα με τους υπολοιπους του συστηματος που υπηρετουν το κατεστημενο. Πλεον δεν θα επισκεφτομαι την σελιδα σας εαν εχει αυτο καποια σημασια για εσας!!!!
    Παναγιωτης Παπαδακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βγαλε τα γυαλια με τους αγκυλωτους σταυρους και ξεβουλωσε τα αυτια σου και μετα σχολιασε....

      και κυρίως: χαμογελα λιγο στη μιζερη ζωη σου. Μια πολυ ωραια πλακα εκαναν τα παιδια

      Διαγραφή
    2. Ουτε κοματοποιημενος ειμαι , ουτε υποστηριζω κανεναν οπως εσυ αριστερουλη! Μια χαρα ειμαι και χαμογελαω πολυ περισσοτερο απο εσενα μιζερε!!! Απο κατι τετοιες "πλακες" αλλαζει η κοινη γνωμη και φτασαμε στα χαλια αυτα! Καληνυχτα αποβλακομενε!
      Π.Π

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ φίλε.Λέει επί λέξη: "στον ζωολογικό κήπο άμα δώσετε σε ένα χιμπατζή μια μπανάνα και μια σημαία Έλληνας θα είναι;"

      Διαγραφή
  4. respect.... mia fotografia xilies lekseis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ !!! ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ...

    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΕΤΣΙ, ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ... 20% ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε.Λέει επί λέξη: "στον ζωολογικό κήπο άμα δώσετε σε ένα χιμπατζή μια μπανάνα και μια σημαία Έλληνας θα είναι;"

      Δεν μας ενδιαφέρουν τα ποσοστά που θα πάρουν τα κόμματα.Μας ενδιαφέρει η αλήθεια.

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.