Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Άμα ο άνθρωπος είναι Καραγκιόζης!!!Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις γελοιότητες που έκανε ο Στραβελάκης στο Μαίναλο.

ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ - ΜΑΙΝΑΛΟ 2.1.2012
Την έχετε συναντήσει ποτέ;;;
Αν όχι διαβάστε για ένα περιστατικό που συνέβη στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου χτες 2.1.2012.
Είχα πάει μαζί με την οικογένεια της αδερφής μου. Εγώ για σκι, αυτοί για έλκηθρο με τα παιδιά τους. Κόσμος πάρα πολύς και έλκηθρα επίσης πολλά. Παιδάκια, χαρές, παιχνίδια, ήλιος, πολύ χιόνι. Όλα όμορφα. Όλα;;; Όχι ακριβώς...


Στον χώρο βρισκόταν ο γνωστός δημοσιογράφος του Mega, ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ του οποίου και το δικό του παιδί έκανε έλκηθρο. Κάποια στιγμή ένα κοριτσάκι με το έλκηθρο του πέφτει πάνω στο έλκηθρο του υιού Στραβελάκη. ΟΚ, θα πει κάποιος και τι έγινε; Τι μας γράφεις τώρα; Μισό λεπτό, τώρα ακολουθεί η ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ. Διαβάστε και φρίξτε...

Ο δημοσιογράφος γίνεται έξω φρενών, αρχίζει να φωνάζει ότι τσάκισαν τα πόδια του παιδιού του, παίρνει τηλέφωνο τον δικηγόρο του στην Αθήνα προκειμένου να κάνει μηνύσεις στους γονείς του κοριτσιού, στο χιονοδρομικό και δεν ξέρω εγώ σε ποιον άλλο. Φωνάζει στους γονείς του κοριτσιού ότι έχουν την νομική ευθύνη της επίβλεψης του παιδιού του, ψάχνει να βρει τους υπεύθυνους του χιονοδρομικού ενώ στο τέλος, είχαμε φύγει πια εμείς, ήρθαν δύο περιπολικά και οδήγησε την μητέρα του κοριτσιού στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!! Ο ανεκδιήγητος τύπος είχε πάρει τηλέφωνο μέχρι και τον περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή.

Θα έλεγε κάποιος ότι αφού τα πόδια του παιδιού του τσακίστηκαν έχουν κάποια λογική όλα αυτά. Έλα όμως που ο υιός Στραβελάκης μετά το "σοβαρό" ατύχημα συνέχισε να κάνει έλκηθρο και να παίζει με την μητέρα του και απόλυτα λογικό βέβαια αφού δεν είχε πάθει ΤΙΠΟΤΑ καθώς ήταν μια κλασσική σύγκρουση με έλκηθρα της πλάκας.

Ο γύρω κόσμος κοιτούσε ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ και ΓΕΛΑΓΑΝ με το σούργελο που έβλεπαν ενώ μερικοί έβαλαν και χέρι στον ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ για την συμπεριφορά του. Μεταξύ αυτών και ο γαμπρός μου. Ο ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ όμως ανένδοτος, τελικά ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ την ημέρα μιας οικογένειας λόγω της υστερίας του.

Για μια σύγκρουση με έλκηθρα δυο παιδιών που δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, οδήγησε μια μητέρα στο αστυνομικό τμήμα με την διαδικασία του αυτόφωρου!!!!!!!!!

Διαβάστε επίσης την απάντηση του Ν.Στραβελάκη (εδώ), αλλά και (εδώ)

πηγή:forum.snowreport.gr

τελευταία ενημέρωση:13:43

14 σχόλια:

  1. αυτο στη δικια μου την ατζεντα αποτελει καραμπινατη και καταφωρη καταχρηση εξουσιας.ο εν λογω "κυριος" ασχετως του τι μπορει η οχι να ειπωθηκε μεταξυ ενηλικων τη στιγμη εκεινη δεν ειχε κανενα δικαιωμα να πραξει οπως επραξε καταστρεφοντας την τιμη και την υποληψη μιας αλλης οικογενιας χρονιαρες μερες..αν ημουν ο μεγαλομετοχος του μεγαλοκαναλιου θα τον ειχα ηδη στειλει ολοσουμπιτο στον ΟΑΕΔ και για την ζημια που θα μου ειχε προκαλεσει στην εικονα του μαγαζιου μα και κυριως για την απαραδεκτη συμπεριφορα του. μηπως και μαθει ναναι πιο ταπεινοφρων στο μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΙΑ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΝ ΜΑΣΤΙΖΟΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΨΕΥΤΟΣΕΛΕΜΠΡΙΤΥ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε geornicols ειναι τουλάχιστον ατυχές το να θεωρείτε την συμπεριφορά του Στραβελάκη και άλλων 20-30 ακριβοπληρωμένων μεγαλοδημοσιογράφων ως θέσφατο για όλους τους εργαζόμενους των ΜΜΕ, οι οποίοι δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ (8ωρη εργασία δεν είχαν ΠΟΤΕ) για να τα παίρνουν αυτοί οι λίγοι, την συμπεριφορά των οποίων συχνά στιλιτεύουμε μέσα από το planet-greece. Θα θέλαμε πολύ να μας υποδείξετε κάποιες κατηγορίες εργαζομένων οι οποίοι εργάζονται κατά μέσο όρο 12 ώρες την ημέρα και τουλάχιστον 2 Σαββατοκύριακα τον μήνα και οι μηνιαίες τους αποδοχές δεν υπερβαίνουν τα 1.200 ευρώ (στην καλύτερη περίπτωση... γιατί είναι ΠΟΛΛΟΙ με 800-900 ευρώ).

    Και ναι, απασχολεί όλους όσοι είναι άνεργοι ή χαμηλά (έως εξευτελιστικά) αμοιβόμενοι, η παραπάνω είδηση, διότι πολλοί από αυτούς βλέπουν τον Στραβελάκη υποτίθεται για να ενημερωθούν. Και τον παρακολουθούν με την δέουσα προσοχή όταν καταγγέλει (όποτε γίνεται) αυθαιρεσίες από πλευράς κρατικών λειτουργών. Αν παρόλα αυτά πιστεύετε ότι είναι κατινιές τα παραπάνω, σημαίνει ότι μας χαρακτηρίζετε και κατίνες, επειδή ασχολούμαστε ΚΑΙ με αυτά τα θέματα.

    Λυπούμεθα, αλλά αυτό είναι το planet-greece. Τα αισθήματα ίσως είναι αμοιβαία.

    Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΑΝ Ο ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ, ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΑ (ΕΚ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!), Ή ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙ-ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΠΑΙΔΙΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ MEGA, ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟ ΝΑ... ΞΕΦΩΝΙΖΕΙ ΣΤΕΝΤΟΡΙΑΝ ΤΗ ΦΩΝΗ...ΞΕΦΩΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι είναι αυτά που γράφεις ρε σούργελο;
    την απάντηση Στραβελάκη την είδες;
    Δεοντολογία ξέρεις τι έιναι;
    Αν φας μήνυση θα λες τα ίδια περί Καραγκιόζη και στο δικαστήριο;
    http://www.aixmi.gr/index.php/giname-anthropofagiki-zougl/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ φίλε.Η λέξη "Καραγκιόζης" είναι τόσο βρισιά όσο είναι το "σούργελο" που χρησιμοποιείς εσύ.Δες εδώ:http://www.planet-greece.blogspot.com/2012/01/blog-post_8125.html και εδώ:http://planet-greece.blogspot.com/2012/01/blog-post_4562.html
    Άλλη φορά θα σε παρακαλέσουμε να μας διαβάζεις λίγο καλύτερα ,πριν μας κατηγορήσεις.Όταν μας έστειλες το σχόλιο είχαμε ήδη αναρτήσει την απάντηση του Ν.Στραβελάκη.Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαμηλής νοημοσύνης απαντήσεις διάβασα εδώ...Το νόμισμα έχει 2 όψεις http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/106697

    Και μην ξεχνάτε πως υπάρχει ένα παιδί σε αυτήν την ιστορία που κινδύνεψε είτε πολύ, είτε λιγότερο , ασχέτως αν μου είναι συμπαθής ή όχι ο Κος Στραβελάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ φίλε.Δες εδώ:http://planet-greece.blogspot.com/2012/01/blog-post_8125.html
    και εδώ:http://www.planet-greece.blogspot.com/2012/01/planet-greece_04.html.
    Τα έχουμε αναρτήσει προ πολλού.Παρακαλούμε να διβάζεις λίγο πιο προσεκτικά.Μην ξεχνάς πως κινδύνευσαν δύο παιδιά,ή πολύ ή λίγο και όχι μόνο του κυρίου Στραβελάκη και αν διάβαζες προσεκτικά θα έβλεπες πως το συμμεριζόμαστε απόλυτα αυτό.Όσο για τα χαμηλής νοημοσύνης σχόλια;Είναι δικαίωμα του καθενώς να πιστεύει πως είναι πιο έξυπνος από τους άλλους.Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως ο Στραβελάκης ισχυρίζεται άλλα,και αν έχει δίκιο,έπρεπε να πάνε όλοι φυλακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 'Εχει δίκο ο κ. Στραβελάκης διότι όταν πρόκειται για το παιδί σου τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.
    Ο ίδιος λέει πως δεν έκανε μήνυση στη μητέρα, οπότε πώς προκύπτει όλη αυτή η ιστορία που περιγράφεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ φίλε, την ιστορία την περιγράφει αν προσέξεις αυτόπτης μάρτυρας αλλά την παραδέχεται και ο ίδιος ο κ.Στραβελάκης.Ευχαριστούμε για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν μου είναι τόσο ευαίσθητοι τι θέλουν και παίρνουν τα βουνά?Mega-λο φάουλ από τον Στραβελάκη πάντως.Ποτέ ξανά MEGA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.