Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Κατέθεσαν (μυστικά) στον Εισαγγελέα δύο συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου


Υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας, πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν δύο συνεργάτες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου...



Οι δύο συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου κλήθηκαν να καταθέσουν το πρωί στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τη λίστα Λαγκάρντ, γιατί ο πρώην υπουργός Οικονομικών είχε αναφέρει πως δεν γνωρίζει το που βρίσκεται το πρωτότυπο CD με τη λίστα Λαγκάρντ και ότι κάποια στιγμή το είχε εμπιστευτεί σε κάποιον συνεργάτη του.

Ετσι τώρα, η Δικαιοσύνη καλείται να διαπιστώσει μέσα από το οργανόγραμμα του υπουργείου ποιος εργαζόμενος έκανε την αντιγραφή του περιεχομένου από το CD που παρελήφθη από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών στο φλασάκι USB και ποιοι μέσα από το γραφείο του πρώην υπουργού μπορεί να γνωρίζουν το οτιδήποτε για την επίμαχη λίστα και τη διαδρομή της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.