Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΤΩΡΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στο ALTER! Ωμός εκβιασμός των Κουρή και σία!!!


Η πολυπόθητη και πολυαναμενόμενη πρόταση από το νέο ΔΣ που ο Κουρής διόρισε στο ALTER ήρθε. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, εμβρόντητοι οι εργαζόμενοι άκουσαν να τους λένε...


να δεχθούν "κούρεμα" 60% των δεδουλευμένων τους, που διεκδικούν, και να αρχίσει άμεσα η επαναλειτουργία του καναλιού!

Όπως είναι φυσικό κάτι τέτοιο ούτε για αστείο δεν πρόκειται να συζητηθεί μεταξύ των εργαζομένων, οι οποίοι είναι εξαγριωμένοι!

Νεότερα σε λίγο, μείνετε συντονισμένοι!

7 σχόλια:

  1. OXI MONO EJARGIOMENOI ALLA KAI EJATHIOMENOI / POY EINAI MORE AYTO TO KRATOS TOSO POLY TON TREMOYN TON KOYRI / RWTANE TA PAIDIA MAS TI TRWNE ? ME TI ZESTENONTE ? ME TI ROYXA TA NTINOYME ? TA PAIDIA RE KOYRI KAI GIANNIKO TI SAS FTAINE RE TA PAIDIA MAS TI KAKO SAS KANEME RE ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη οταν μια επιχειτηση μπαινει μεσα πρεπει να συντηρει εσαεί το προσωπικό? και αλλοι δεν εχουν δουλεια και προσπαθουν. εσεις ταμπουρωμενοι πισω απο σωματεια και εργατοπατερες που κατεστρεψαν την ελλαδα απαιτειτε να σας πληρωνουν και να σας ταιζουν εσαεί και να μη σας απολυσουν. Ειχατε ποτε στη ζωη σας επιχειρηση να δειτε πως βγαινουν τα λεφτά? ή εκ του ασφαλούς μιλάμε παντα...Λάθη στο κανάλι εγιναν σιγουρα...ομως τωρα τι γινετε αυτο ειναι το θεμα. Οι απολυσεις στο καναλι επρεπε να ειχαν γινει πριν 2 χρονια αλλα για να μην απολυθουν εργαζομενοι επεσε εξω το καναλι. μου θυμιζει Παπανδρεου- μνημονιο...οι αποφασεις που επρεπε να παρθουν δε παρθηκαν και φτασαμε εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΡΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΕ ΤΟΥ ΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ / ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ / ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΕ ΧΑΖΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΣΤΑ ΕΞΩΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ? Η ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ / ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΣΚΥΒΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ? ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ / ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΕΣΥ / ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ? ΝΑ ΕΙΝΑΙ YES SER ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ????? / ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ / ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ??? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΛΥΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ / ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ?????????? ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσο βλακας μπορει να εισαι ρε φιλε..
    μαλλον η δικια σου περιπτωση θυμιζει παπανδρεου και ζεις και εσυ στον κοσμο σου..
    για να μιλας ετσι παει να πει οτι εχεις επιχειρηση και να φανταστω πληρωνεις τους εργαζομενους σου καθε μηνα τα σωστα λεφτα με ενσυμα? κατι που τα παιδια στο αλτερ δεν περνουν εδω και καιρο!!!
    καλα κανουν οι πακιστανοι και μας περνουν τις δουλειες μιας και οι εργοδοτες οποτε και οσα θελουν δινουν για λεφτα και οι πακιστανοι δεν μιλανε. και τωρα που ξυπνησαν καποιοι σας ποναει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειστε εκτος τοπου και χρονου...ο αλλος μιλαει για πακιστανους...εγω δεν ειδα κανενα πακιστανο να δουλευει σε καναλι παρα μονο εκει που δε δεχονται να δουλεψουν Ελληνες...ξυπνατε,αφηστε τις συντεχνιες και στρωθειτε στη δουλεια...ο κοσμος αλλαζει και δε το εχετε καταλαβει...δε μπορουν ολοι να ειναι μονιμοι υπαλληλοι, γινετε ελευθεροι επαγγελματιες,ψαχτειτε...καντε κατι,μαζευτειτε κλειστε δρομους με το ΠΑΜΕ ζητωντας δουλεια απο τα αφεντικα οπως τα λετε, και μολις τη βρειτε, καντε απεργιες...αυτοι ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να απαντας ετσι καταλαβαινω οτι δεν διαβασες τι εγραψα και οτι δεν δουλεψες ποτε στην ζωη σου σαν εργαζομενος αλλα σαν εργοδοτης (απο τον μπαμπα τα πηρες?) καλο ειναι την αποψη σου να την σκεφτεις καλα πριν την ξαναδιατυπωσεις καπου γιατι δεν ξερω την ηλικια σου αλλα εγω τωρα στα 47 και με 2 παιδια δεν ειναι στοχος μου να κανω τον μαλ... σε κανενα και δεν θα μαθω τα παιδια μου ετσι..
    και για αλλη μια φορα το λεω απαντας σαν να εχεις δικια σου επιχειρηση και οχι σαν απλος εργαζομενος.. εισαι σιγουρος οτι τους πληρωνεις οτι αξιζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.