Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Ανέλαβε ο εισαγγελέας διαφθοράς το μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς με την Novartis


Έτσι στήνονταν οι μπίζνες με τα φάρμακα στην Ελλάδα. Χορός μίζας και διαφθοράς...Στην Εισαγγελία Διαφθοράς διαβίβασε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, τα δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με τη φαρμακευτική εταιρία Novartis Hellas.

Αναλυτικότερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, διαβίβασε χθες στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούσαν καταγγελίες για χρηματισμό δημοσίων λειτουργών από την φαρμακευτική εταιρεία Novartis Hellas, με την εντολή να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και εφόσον υπάρξουν, να αποδοθούν ευθύνες.

Κατά τα δημοσιεύματα, δύο πρώην στελέχη της Novartis στην Ελλάδα, είχαν καταθέσει στην αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς, στοιχεία για αθέμιτες μεθόδους που χρησιμοποιούσε επί σειρά ετών η εν λόγω εταιρεία, προκειμένου να βελτιώσει τη θέση της στην ελληνική αγορά.

Η κ. Δημητρίου διαβίβασε τα επίμαχα δημοσιεύματα σήμερα, στην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, για τα περαιτέρω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.