Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Επίθεση των ΜΑΤ σε συνεργείο και δημοσιογράφο του STAR [BINTEO]

Αστυνομικοί των ΜΑΤ χτυπούσαν αλύπητα μία κοπέλα που είχαν μόλις συλλάβει. Ο πολύ καλός δημοσιογράφος του STAR, Βασίλης Ρόζος, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην καρδιά των επεισοδίων, εκείνη τη στιγμή κατέγραφε την θηριωδία των αστυνομικών, μέχρι που...

Δείτε ΟΛΟ το Βίντεο




«Κλείσ’ το, κλείς΄το. Μην τραβάς σου λέω », του είπαν τα ΜΑΤ, όμως ο ίδιος είχε το… «θράσος» κατ αυτούς να απαντήσει: «Κάνετε την δουλειά σας, κάνουμε την δικιά μας».

«Τελείωσε ρε σου είπα. Μην τραβάς,ρε. Κόφ το », απάντησε ο άνδρας των ΜΑΤ και τον χτύπησε.

Το συνεργείο του Star συνεχίζει να κάνει την δουλειά του καταγράφοντας τα επεισόδια γύρω από το Σύνταγμα, όμως οι αστυνομικοί δεν ήθελαν με τίποτα την καταγραφή της πραγματικότητας και απείλησαν ότι θα σπάσουν την κάμερα.

Δείτε καρέ - καρέ τι έγινε στο βίντεο που ακολουθεί…

4 σχόλια:

  1. MONO TO STAR ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ;;.100 ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΠΕ ΚΛΕΙΣΤΟ...ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;;= ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘ"ΕΛΛΗΝΩΝ"...ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ..ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΤΕ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες ρε φίλε;Επειδή του είπε ο αστυνομικός σταμάτα έπρεπε να σταματήσει;Πολύ καλά έκανε και δεν σταματάγε να τραβάει.Εαν σταμάταγε θα την σκότωναν στο ξύλο την κοπέλα.Εξάλλου απ'ότι φαίνεται οι μπάτσοι είναι μπάζα.Τους λέει ότι τραβάει και το ξέρουν και συνεχίζουν.Το ότι δέρνουν και τους δημοσιογράφους σημαίνει ότι η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου από την αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φίλε που λες ότι κακώς τραβούσε το συνεργείο, μήπως ήθελες να μην υπάρχουν κανάλια στην πλατεία Συντάγματος, που έγιναν όλα αυτά τα αίσχη και μετά να ενημερωνώσουν από το δελτίο της... αστυνομίας ότι κάποιοι χτύπησαν μόνοι τους σε ζαρντινιέρες; Ή μήπως είσει μπάτσος που κοπανάει όποιον βρει; Αν είσαι σου εύχομαι να φας στη ζωή σου 1.000 φορές περισσότερο ξύλο απ' όσο έφαγε η κοπέλα κι οι δημοσιογράφοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΔΥΟ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ??...ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ???ΤΙ???ΠΟΣΗ???....ΟΥΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ...... Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε !!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.