Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Όλοι άυριο στις 11.00 στην ΕΣΗΕΑ

Μη λείψει κανείς αύριο από την συγκέντρωση έξω από την ΕΣΗΕΑ και την πορεία προς το υπουργείο Εργασίας. Όλοι μαζί, ενωμένοι, να διώξουμε τους βολεμένους του στυλ Τράγκα, Πρεντεντέρη, Κουρή, Μπόμπολα, Ψυχάρη και άλλους που το μόνο που ξέρουν να κάνουν...



είναι να απολαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, κάνοντας κριτική εκ του ασφαλούς, πίνοντας το αίμα των ρεπόρτερ, καπελώνοντας την είδηση με τα δικά τους συμφέροντα. Από αύριο πρέπει να αλλάξει αυτή η τακτική. Ή θα έρθουν τα μαγαζιά στα χέρια των ρεπόρτερ και θα βγαίνουν οι ειδήσεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τις καταγράφουμε, ή θα λογικευθούν αυτοί και θα πάψουν να κοιτούν την κοιλιά τους και τα συμφέροντάς τους και θα συνεχίσουμε με μόνο γνώμονα την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Αλλιώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι... να κάνουμε καταλήψεις στα ΜΜΕ που μας πίνουν το αίμα και να βγάλουμε απεργιακά δελτία ειδήσεων. Χωρίς παρουσιαστές, μόνο με βίντεο των ρεπόρτερ. Με την ΑΛΗΘΕΙΑ και ΜΟΝΟ την αλήθεια που καθημερινά κυνηγούμε. Έξω τα λαμόγια κι οι τυχάρπαστοι από το επάγγελμα του δημοσιογράφου.
Καμία υποχώρηση στα αιτήματα για μειώσεις μισθών. Καμία απόλυση ρεπόρτερ. Πρώτα θα πληρώσουν την κρίσοι οι μάναντζερ, οι σύμβουλοι και οι παραθυράτοι και στο τέλος εμείς, οι απλοί ρεπόρτερ των εφημερίδων και των καναλιών.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ... ετοιμαστείτε για Άγριες Απεργίες... Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.