Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:13 ληστείες σε 13 ώρες!

Το εντυπωσιακό είναι η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας το διάστημα μεταξύ 12.30 τα μεσάνυχτα με 6.30 το πρωί. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Γνωρίζουν καλά οι δράστες ότι εκείνη την ώρα δεν υπάρχει...



περιπολία των ανδρων της ΔΙΑΣ στους δρόμους της πόλης! Βρίσκουν την ευκαιρία να εφορμούν εναντίον ανυπεράσπιστων γυναικών ή ανδρών που περπατούν μόνοι στο δρόμο. Και μάλιστα δε διστάζουν ακόμη και να τραυματίσουν τα θύματά τους, έστω κι αν αυτά δεν προβάλουν αντίσταση.

Όπως στις 6.26 σήμερα το πρωί, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, στην Αργυρούπολη, ο δράστης κάρφωσε στο πόδι Έλληνα, ένα μαχαίρι προκειμένου να μην μπορέσει να αντισταθεί και να του πάρει τα χρήματά του.

Λίγο νωρίτερα, στις 4.49 δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν, στην οδό Αδελφών Εμμανουήλ, στο Νέο Κόσμο, σε νεαρή γυναίκα την οποία άρχισαν να χτυπούν κι αφού την έριξαν κάτω της πήραν την τσάντα κι εξαφανίστηκαν.

Στις 3.03,στο Χαϊδάρι, στη συμβολή των οδών Θουκυδίδου και Βελεστίνου 2 άγνωστοι δράστες αφού τραυμάτισαν με μαχαίρι στο χέρι ημεδαπό, αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρήματα. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών. 

Στις 02.53, στην Αθήνα, στην οδό Αβέρωφ, 3 άτομα με γροθιές και κλωτσιές αφού τραυμάτισαν στο κεφάλι ημεδαπό, του αφαίρεσαν το ρολόι του. Παθών μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών.

και η "λίστα" συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.