Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Στις 17 Ιανουαρίου η Δίκη της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς"

Τα "μεγαλεία" των κατηγορούμενων για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη αναμμένεται να ζήσουν τα "μωρά της τρομοκρατίας". Οι δίκη των 12 (μέχρι στιγμής) συλληφθέντων που κατηγορούνται...



για συμμετοχή στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου, κατά πάσα πιθανότητα στην ειδική δικαστική αίθουσα που είχαν δικαστεί και οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στον ΕΛΑ και τη 17Ν, στην πτέρυγα των γυναικείων φυλακών.
Το πρόβλημα που έχει προκύψει αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με την διεξαγωγή της δίκης, στην ίδια αίθουσα, των κατηγορούμενων για συμμετοχή στο "Συνδικάτο του Εγκλήματος". Εάν μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία δεν έχει τελειώσει η δίκη (που από νομικούς κύκλους θεωρείται σίγουρο) το πιο πιθανό είναι οι 2 δίκες να πραγματοποιηθούν παράλληλα, εναλλάξ ανά μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.