Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Δίνουν 1 εκατ. ευρώ για τον δολοφόνο της όμορφης κρητικοπούλας

Εξι άτομα διεκδικούν το ένα εκατομμύριο δολάρια το οποίο πρόσφερε η πολιτεία της Βικτώριας για να βρεθεί ο δολοφόνος της ομογενούς Μερσίνας Χαλβατζή...



Ανάμεσά τους και ο καταδικασθείς για διακίνηση ναρκωτικών δικηγόρος Άντριου Φρέϊζερ, η μαρτυρία του οποίου ήταν καθοριστική για την καταδίκη σε ισόβια, του κατά συρροή δολοφόνου Πίτερ Ντούπας.
Οι αρχές της Βικτώριας θα περιμένουν 28 ημέρες, όταν θα λήξει η ημερομηνία υποβολής έφεσης κατά της καταδικαστικής απόφασης εκ μέρους του Π. Ντούπας πριν αποφασίσουν σε ποιους θα μοιράσουν το ένα εκατομμύριο δολάρια.
Η οικογένεια Χαλβατζή είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα ως το πώς θα μοιραστεί το ποσό.
"Ελπίζω πάντως κάποια από τα χρήματα να τα δώσουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς" είπε ο πατέρας του θύματος, Γιώργος Χαλβατζής.
Η Μερσίνα Χαλβατζή δολοφονήθηκε πριν 13 χρόνια στο κοιμητήριο Φόκνερ της Μελβούρνης όταν επισκέφθηκε τον τάφο της γιαγιάς της. Ο δολοφόνος της, Πίτερ Ντούπας, τον οποίο η δικαστής Χόλιγουόρθ χαρακτήρισε "διαβολικό και ψυχοπαθή" καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο της Μερσίνας Χαλβατζή.
Ο ίδιος έχει καταδικαστεί άλλες δυο φορές σε ισόβια για τον θάνατο άλλων δυο γυναικών και είναι ύποπτος για το θάνατο ακόμα τριών γυναικών.(cretalive)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.