Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Απατεώνες "έφαγαν" από επιχειρηματίες 2,5 εκατ. ευρώ

Υπόσχονταν ότι θα τους εκταμιεύσουν δάνεια για να κάνουν μεγάλες επενδύσεις και με διάφορα προσχήματα τους έφαγαν σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ! Οι δύο επαγγελματίες απατεώνες από τη...



Θεσ/νίκη, ηλικίας 47 και 48 ετών, απέσπασαν από έναν επιχειρηματία 307.454 ευρώ με το πρόσχημα ότι θα του εκταμιεύσουν δάνειο που χρειαζόταν για να κάνει επενδύσεις ενώ με το ίδιο πρόσχημα κορόιδεψαν άλλους δύο, αποσπώντας τους 1.300.000 ευρώ μετρητά κι ένα οικόπεδο αξίας 800.000 ευρώ!
Οι δύο απατεώνες, όμως, δε σταματούσαν εκεί. Υπόσχονταν ακόμη και διεκπεραίωση αστικών και ποινικών υποθέσεων στα δικαστήρια, αποσπώντας επιπλέον χρηματικά ποσά.
Απ' όλα αυτά τα αμύθητα ποσά, οι αστυνομικοί μπόρεσαν να βρουν μόλις 13.050 ευρώ και μερικά έγγραφα που σχετίζονται με υποθέσεις δανειοδότησης άλλων προσώπων. Οι δύο απατεώνες ήξεραν καλά να σβήνουν τα ίχνη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.