Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Κι άλλες απολύσεις στον ANT1 Radio

Με το που ανέλαβε διευθυντής ραδιοφώνου ο Μάκης Πουνέντης, άρχισαν οι απολύσεις δημοσιογράφων (όσοι είχαν μείνει) από το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Ο πρώτος στον οποίο ανακοινώθηκε σήμερα η απόλυσή του είναι...



Ο Βασίλης Αδαμόπουλος, με θητεία τουλάχιστον 15 ετών στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ομίλου. Του ανακοίνωσαν ότι την Παρασκευή θα κάνει την τελευταία του εκπομπή από τη συχνότητα του ραδιοφώνου κι έπειτε λήγει η συνεργασία τους. Ακολούθησαν οι δημοσιογράφοι: Θεοδώσης Πάνου (αστυνομικό ρεπορτάζ), Μανώλης Τσουμάκης (σύνταξη και εκφώνηση ειδήσεων), Μάρα Βαφειάδου (παραγωγός), Ιωάννα Κατσέλη (σύνταξη και εκφώνηση ειδήσεων).

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η απόλυση σε άλλους 2 δημοσιογράφους. Την Φαίη Χρυσοχόου (διαπιστευμένη ρεπόρτερ στο υπουργείο Μεταφορών) και Φωτεινή Γεωργίου (διαπιστευμένη ρεπόρτερ στο υπουργείο Υγείας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.