Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Συνέλαβαν τούρκο - πρώην κατάδικο - κακοποιό

Ο 46χρονος, Τασκιράν Μαχμούτ, πρώην κρατούμενος των φυλακών Κασσάνδρας και Κορυδαλλού, είχε στρατολογήσει ανήλικο, με τον οποίο ετοίμαζαν μεγάλες "δουλειές", ίσως και μακελειό. Στο αυτοκίνητο που επέβαιναν είχαν ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, 1 καλάσνικοφ...



4 γεμιστήρες με 115 σφαίρες και πολλά διαρρηκτικά εργαλεία. Όταν, κινούμενοι στην περιφερειακή οδό Άβατου - Αβδήρων, στην Ξάνθη, αντιλήφθηκαν την παρουσία περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ. άρχισαν να πετούν τα όπλα και το γιλέκο στο δρόμο για να μην τους πιάσουν.
Τελικά, οι αστυνομικοί, κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο Τούρκος κακοποιός είχε διαπράξει τους τελευταίους μήνες σωρεία κλοπών στις περιοχές της Αττικής, Ξάνθης, Καβάλας, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης και Έδεσσας. Επίσης. Έχει καταδικασθεί σε πολυετείς καθείρξεις, ήταν κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας και αποφυλακίστηκε το 1989, των φυλακών Κορυδαλλού, στις οποίες φυλακίστηκε το 1990, Κερκύρας  (στις οποίες δεν επέστρεψε μετά από άδεια και συνελήφθη το 2001) και των φυλακών Μαλανδρίνου, από τις οποίες αποφυλακίστηκε το 2005. Μετά την αποφυλάκισή του, εκκρεμεί δικαστική απέλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.