Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Συναυλία ενάντια στις απολύσεις, έξω από τον ΔΟΛ

Με σύνθημα "δεν μασάμε, τραγουδάμε" έξω από τον ΔΟΛ διοργανώνεται το απόγευμα συναυλία ενάντια στις απολύσεις και το καθεστώς φοβίας...



που η διοίκηση έχει επιβάλει στις τάξεις των εργαζομένων. Το κάλεσμα για συμμετοχή στη συναυλία απευθύνει η συνδικαλιστική δημοσιογραφική οργάνωση "Δούρειος Ίππος". Αναλυτικά το κάλεσμα έχει:

Όλοι σήμερα Τρίτη, 23/11, στις 17:00, έξω από τον ΔΟΛ, στη συναυλία κατά των απολύσεων!

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ

“Όσο μας τραμπουκίζουν, μας δυναμώνουν. Όσο μας απειλούν, μας εξαγριώνουν. Όσο μας απολύουν, μας συσπειρώνουν. Στους μπράβους και στη βία που χρησιμοποιούν εργοδότες και ΜΜΕ αντιτάσσουμε την αλληλεγγύη και την ενότητά μας. Σήμερα, Τρίτη, 23/11, στις 5 το απόγευμα, θα είμαστε όλοι στη συναυλία έξω από το ΔΟΛ.
Αφήστε τα παπαγαλάκια στα κλουβιά τους κι ελάτε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε αλήτες, δεν είμαστε ρουφιάνοι, είμαστε εργάτες στη βιομηχανία των ΜΜΕ.  Και θα νικήσουμε”.

ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.