Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΓΚΑΛΟΠ - ΦΩΤΙΑ: Κανένα κόμμα αυτοδύναμο - Εκτός Βουλής η Ντόρα με το νέο της Κόμμα


Εκτός Βουλής το κόμμα της Ντόρας αφού η Δημοκρατική Συμμαχία, όπως κατέγραψε δημοσκόπηση της εταιρείας Rass για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Παρόν»...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


Καταλαμβάνει μόλις 2,4%!
Με το ποσοστό αυτό η «Δημοκρατική Συμμαχία», θα έβλεπε με... τα κυάλια τα έδρανα Βουλής σε περίπτωση που διεξάγονταν βουλευτικές εκλογές, σήμερα.

Στην ίδια πανελλαδική έρευνα, που διεξήχθη τηλεφωνικά σε δείγμα 2.003 ατόμων, το ΠΑΣΟΚ με 26,5% εξακολουθεί να προηγείται της ΝΔ, όμως με διαφορά 4,3%.

Το ΚΚΕ (που κάνει απολύσεις εργαζομένων στην Τυποεκδοτική και τον 902) παρουσιάζει ελαφρά άνοδο από το 8% που είχε καταδείξει η προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας, στο 8,3%. Ο ΛΑΟΣ παρουσιάζει πτώση με 4,1% έναντι 4,3% και ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στο οριακό 3%.

Άνοδο παρουσιάζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,1% έναντι 2,7%, η «Δημοκρατική Αριστερά» του Φώτη Κουβέλη παρουσιάζει άνοδο με 2,2% έναντι 1,7%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 21,9% των προτιμήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.