Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Συνελήφθησαν με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο

ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Μισό κιλό κοκαΐνης προσπάθησε να περάσει στη χώρα μας, ζευγάρι από τη Ρουμανία, μέσω Βραζιλίας. Οι Αρχές Ασφαλείας του Ελ. Βενιζέλος...



θεώρησαν ύποπτο το ζευγάρι, ηλικίας 23 ετών ο άνδρας και 20 η γυναίκα. Στην τσάντα της γυναίκας - χειραποσκευή που είχε μαζί της καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού -
βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες19 αυτοσχέδιες νάιλον κυλινδρικές συσκευασίες με ΚΟΚΑΪΝΗ συνολικού βάρους –162- γραμμ.  Στη συνεχεία με την ρητή συναίνεσή τους οδηγήθηκαν σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου κατά την διάρκεια της νοσηλείας τους και μέχρι τις πρωινές ώρες της 19/11/2010 απέβαλαν σταδιακά, η μεν γυναίκα 14 ο δε άνδρας  23 αυτοσχέδιες ανισοβαρείς κυλινδρικές συσκευασίες με ΚΟΚΑΪΝΗ συνολικού βάρους -354- γραμμ.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ΚΟΚΑΪΝΗ βάρους -516- γραμμ.
  • Το χρηματικό ποσό των 100 δολαρίων Η.Π.Α.
  • Δύο (2) κινητά τηλέφωνα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.