Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

exit poll από... το κουρείο!

Μπορεί λόγω οικονομικής κρίσης τα τηλεοπτικά δίκτυα φέτος να μην έβγαλαν exit polls, ωστόσο ένας ιδιοκτήτης κουρείου (ο μοναδικός που εδώ και χρόνια καταφέρνει να πέφτει μέσα) έβγαλε τα αποτελέσματα...




Τα αποτελέσματα της κάλπης που άνοιξε στις 23 Οκτωβρίου ανακοίνωσε μία ώρα πριν από το κλείσιμο της κάλπης ο κουρέας Χρήστος Καραφουλίδης από την Πτολεμαΐδα, ο οποίος εδώ και χρόνια στήνει τη δική του κάλπη σε κάθε εκλογική διαδικασία.

Σύμφωνα με τον κ. Καραφουλίδη, τις προηγούμενες φορές το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με το επίσημο αποτέλεσμα των εκλογών.

Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε παρουσία δικηγόρων και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, σε σύνολο 334 ψηφισάντων, η Παρασκευή Βρυζίδου επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Δημιουργική Ενότητα» έλαβε 131 ψήφους (ποσοστό 40%), ο νυν δήμαρχος Πτολεμαΐδας και υποψήφιος δήμαρχος με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Τσιούμαρης, 86 ψήφους (ποσοστό 26%), ο Λάζαρος Λωτίδης, υποψήφιος δήμαρχος με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, 56 ψήφους (ποσοστό 17%) και η Βασιλική Στεργίου από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» 26 ψήφους (ποσοστό 8%). Τα λευκά ψηφοδέλτια ήταν 33 (ποσοστό 10%), ενώ καταμετρήθηκαν και δύο άκυρα ψηφοδέλτια.

Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να διαπιστωθεί αν και φέτος η κάλπη του κ. Καραφουλίδη ανέδειξε τον δήμαρχο της περιοχής. (πηγή zougla)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.