Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ποσοστό 1% από τις στοιχηματικές εταιρείες ζητεί η UEFA

Η UEFA αναζητά επιπλέον έσοδα και στρέφεται στις στοιχηματικές εταιρείες ζητώντας ποσοστό 1% των εσόδων τους. Η Γαλλία μπήκε πρώτα στο «στόχαστρο», θα ακολουθήσουν...


και άλλες χώρες

Πριν τα Χριστούγγενα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημέρωσε τις στοιχημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Γαλλία ότι θα πρέπει να καταβάλουν από εδώ και στο εξής το 1% του τζίρου τους που αφορά παιχνίδια των διαργανώσεων υπό την αιγίδα της, δηλαδή το Championw League, το Europa League, τα προκριματικά και τις τελικές φάσεις των διοργανώσεών της σε Εθνικό επίπεδο.

Η UEFA πατά πάνω στην γαλλική νομοθεσία που επιβάλει στις εν λόγω εταιρείες να καταβάλουν στις Γαλλικές ομάδες το αντίστοιχο ποσοστό που αφορά τα πρωταθλήματα της χώρας.

(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.