Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο γρίφος της στυγνής εκτέλεσης της 33χρονης μπροστά στα παιδιά της

Τον γρίφο της στυγνής εκτέλεσης της 33χρονης στην Καλλιθέα, προσπαθεί να λύσει η αστυνομία. Ο δράστης με το... παγωμένο στις φλέβες του αίμα χτύπησε λίγο πριν τις 12.00, χθες το μεσημέρι...



το κουδούνι της 33χρονης, ήταν ήδη αποφασισμένος για όλα. Την πόρτα άνοιξε το 4χρονο κοριτσάκι της άτυχης γυναίκας. Είδε τον άγνωστο να φοράει μία μάσκα. Αμέσως μόλις έφτασε στο στην εξώπορτα η μητέρα του, έστρεψε το όπλο πάνω της, δολοφονώντας την μπροστά στα μάτια της μικρής. Η τελευταία εικόνα που έχει η 4χρονη να θυμάται είναι τη μητέρα της βουτηγμένη σε μια λίμνη αίματος. Στο υπνοδωμάτιο κοιμόταν στην κούνια του το μόλις 9 μηνών βρέφος της οικογένειας.

Όλα συνέβησαν στις 12:10 στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Αιγαίως 63. Η 33χρονη ιδιωτική υπάλληλος δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στην γειτονιά, ενώ ο άνδρας της, που ειδοποιήθηκε από την αστυνομία, φθάνοντας στο σημείο, κατέρρευσε. Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: EKTAKTO: Νεκρή γυναίκα σε ληστεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.