Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Νέα στοιχεία για την εκτέλεση της 33χρονης από μασκοφόρο, στην Καλλιθέα

Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, βάζουν στο επίκεντρο των ερευνών τους την εταιρεία στην οποία...


εργαζόταν η άτυχη 33χρονη, το κινητό της τηλέφωνο, αλλά και ο φορητός της υπολογιστής.
Εκτιμούν ότι ο δράστης ίσως ήταν κάποιος που η ίδια του είχε τηλεφωνήσει τις προηγούμενες ημέρες. Εργαζόταν σε εισπρακτική εταιρεία και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ίσως τον είχε πάρει τηλέφωνο και ίσως τον είχε πιέσει να προβεί στη διαδικασία ρύθμισης των οφειλών τους προς την τράπεζα από την οποία ίσως είχε πάρει κάποιο δάνειο ή πιστωτική.

Για αυτό το λόγο ζητήθηκαν καταθέσεις από συναδέλφους της, οι οποίοι είπαν πως το κύριο καθήκον της ήταν να επικοινωνεί με άτομα που είχαν οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν επίσης ποιός μπορεί να γνώριζε πως εκείνη την ημέρα η άτυχη υπάλληλος είχε λάβει άδεια και βρισκόταν στο σπίτι της.
Επίσης, ποντάρουν πολύ στα στοιχεία που θα προκύψουν από την άρση του απορρήτου του κινητού της, αλλά και από την εξέταση του υπολογιστή της, εαν μάλιστα το θύμα ''έμπαινε'' και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook.
Παράλληλα, εξετάζεται και το υλικό από τις κάμερες που υπήρχαν σε καταστήματα και τράπεζες κοντά στο σημείο της εκτέλεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.