Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες!

Ο άνθρωπος που έχει μείνει ο... μισός από τις κακουχίες και τη δραματική μείωση των εισοδημάτων του από την κρίση, ο άνθρωπος αυτός που... έχει δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή του, χαρακτήρισε κοπρίτες τους δημόσιους υπαλλήλους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ




σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" επανέρχεται μετά το "μαζί τα φάγαμε", ανεβάζει κι άλλο τους τόνους σε σχέση με τους ρουσφετολογικούς διορισμούς στο δημόσιο και χαρακτηρίζει τους δημόσιους υπάλληλους (όχι τους λειτουργούς σαν και του λόγου του)... κοπρίτες!!!

"Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί.
Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε "απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου"; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος" αναφέρει χαρακτηστικά.

Ο... πιο αδύνατος πολιτικός, επιμένει στη θέση του ότι "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" συμπληρώνοντας... "αλλά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο δημόσιο".

Μας... κέρασε και μια μεγάλη στεναχώρια, όμως, αφού σφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, τονίζοντας "δεν είμαι ισόβιος, ούτε αναντικατάστατος".

Ο άνθρωπος με την... μοσχαροκεφαλή, εξαπέλυσε σκληρότατη επίθεση και κατά των κομμάτων της Αριστεράς, λέγοντας πως "η κυρία Παπαρήγα ονειρεύεται μία Σοβιετική Ένωση (τη συγχωρεμένη). Ο δε Συνασπισμός του κυρίου Τσίπρα είναι ένα συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.