Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Έκαναν... πάρτι οι ληστές

Πιτσαρίες, σούπερ μάρκετ, καταστήματα και πεζοί... στο έλεος των κακοποιών. Από τις 6.00 χθες το απόγευμα μέχρι τις 5.30 τα ξημερώματα σημειώθηκαν πάνω από...



20 κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες. Ενδεικτικά:

- Στις 18.50 στην οδό Πατησίων, 2 δράστες εισήλθαν σε super market και, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. 

- Στις 18.58 στο Περιστέρι, οδός Μουσών, 3άτομα εισήλθαν σε super market και με την απειλή όπλων αφού άδειασαν τα ταμεία, διέφυγαν με αυτοκίνητο.

- Στις 23.40 στις Αχαρνές, οδός Θηβαίου, 3 άτομα εισέβαλαν σε πιτσαρία και, με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν τα χρήματα του ταμείου. 

- Στις 05.20 τα ξημερώματα, στις Αχαρνές, στη Λεωφ. Δημοκρατίας, 4 δράστες εισήλθαν σε εταιρεία μηχανημάτων αυτόματης πώλησης και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν 1 σάκο με κέρματα. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο.

- Στις 05.03 τα ξημερώματα, στη Δάφνη, στην οδό Παπαφλέσσα, 2 "ποντικοί" μπούκαραν σε σπίτι και με την απειλή όπλου και κατσαβιδιού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα. 

Στις 05.29, τα ξημερώματα, στην Κυψέλη, στη συμβολή των οδών Σίκινου και Λέσβου, ληστής, με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισε ελαφρά γυναίκα και άρπαξε την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.