Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Η έκρηξη στο Πρωτοδικείο στα Διεθνή Μέσα

Λίγη ώρα μετά την έκρηξη έξω από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, που προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές αλλά... 




 κανέναν τραυματισμό, καθώς το κτίριο είχε εκκενωθεί λόγω προειδοποιητικού τηλεφωνήματος, η είδηση μεταδόθηκε από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα.
«Δεν υπήρξε άμεση ανάληψη ευθύνης, αλλά οι υποψίες έπεσαν στις ελληνικές εξτρεμιστικές ομάδες, οι οποίες έχουν εντείνει τις επιθέσεις τους κατά τα τελευταία δύο χρόνια. Μία ομάδα υπόπτων που ανήκουν στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» δικάζεται τον επόμενο μήνα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Washington Post.



Τέλος η εφημερίδα συσχετίζει τη σημερινή έκρηξη με εκείνες στις ξένες πρεσβείες στη Ρώμη τις προηγούμενες ημέρες, για τις οποίες ανέλαβε την ευθύνη η ιταλική τρομοκρατική οργάνωση FAI.



Με τίτλο «Έκρηξη βόμβας στο Πρωτοδικείο Αθηνών» το αμερικανικό CNN μεταδίδει την είδηση αναφέροντας ότι «η έκρηξη προήλθε από μια μοτοσικλέτα παγιδευμένη με εκρηκτικά, η οποία ήταν σταθμευμένη απέναντι από το Δικαστικό κτίριο στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα έδωσε τον αριθμό των πινακίδων».
Τέλος το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ επισημαίνοντας και αυτό ότι «το περιστατικό έγινε λίγες ημέρες πριν τη δίκη μελών αναρχικής ομάδας».

(Επικαιρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.