Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Υπάρχει καθόλου φιλότιμο;

Άθλιος ξανά ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε 3-1 από το «χωριό» της Κοπεγχάγης και… ΕΥΤΥΧΩΣ το μαρτύριο πήρε τέλος...


Ελπίδες πρόκρισης δεν είχες ούτε καν μαθηματικά, αλλά όχι και έτσι ρε αδερφέ! Ο Παναθηναϊκός δεν σεβάστηκε ούτε την ευρωπαϊκή του ιστορία, ούτε τον κόσμο που έβγαλε τα λαρύγγια του στο γήπεδο και ήταν για μια ακόμη φορά ΑΘΛΙΟΣ!
Εγινε παιχνιδάκι στα χέρια της Κοπεγχάγης κλείνοντας με τον χειρότερο τρόπο μια τραγική ευρωπαϊκή σεζόν. Δεν περίμενε κανείς από τους παίκτες του Φερέιρα να πάρουν πίσω τους βαθμούς που πέταξαν στα προηγούμενα ματς αλλά τουλάχιστον να παίξουν, να ιδρώσουν, να ματώσουν. Να δείξουν έστω ότι υπάρχει λίγη τσίπα, λίγο φιλότιμο, λίγος εγωισμός.
Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό οι παίκτες του τριφυλλιού ήταν αλλού για αλλού παρουσιάζοντας μέσα στο γήπεδο το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ! Μια παντελώς αδούλευτη ομάδα, να μην μπορεί να βγάλει μισό αυτοματισμό, να μην τρέχει κανείς και απλώς να παρακολουθούν τα απέναντι παιδάκια να τους κάνουν πλακίτσα. Εκεί φτάσαμε. Να μας λέει η Κοπεγχάγη… καλώς τα παιδιά 3-1!
Δεν υπάρχει καλύτερος ή χειρότερος σε αυτό το ματς. Για γέλια και για κλάματα ήταν ΟΛΟΙ. Από τον τερματοφύλακα (Τζόρβας) που για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι είναι σε τραγική κατάσταση και οι πάντες απορούν για το πως παίζει βασικός, ως τον σέντερ φορ (Σισέ) που ναι μεν έβαλε γκολ αλλά στο… δικό μας τέρμα!(leoforos)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.