Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μπράβος και επιχειρηματίας ξυλοκόπησαν πατέρα και γιο σε νυχτερινό μαγαζί της Λευκάδας

Ο ΚΟΚΑΪΝΟΜΑΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΙ Ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΜΠΡΑΒΟΣ

Συνέβη το Σάββατο το βράδυ. Ο 30χρονος είχε έντονη λογομαχία με γνωστό του, στον πεζόδρομο, εξω από μεγάλο μαγαζί της πόλης. Λίγο αργότερα, πήγε να μπει στο νυχτερινό κέντρο...



όπου ο επιχειρηματίας... μούλος, όνομα και πράμα, του απαγόρεψε την είσοδο με... τις πλάτες θηριώδη αγρινιώτη μπράβου. Γνωστός ο νεαρός άνδρας με τον ιδιοκτήτη, το εξέλαβε ως πλάκα. Άλλωστε του είχε κάνει πολλές εργασίες στο μαγαζί του, για τις οποίες ακόμη περιμένει να πληρωθεί χιλιάδες ευρώ, χωρίς ωστόσο να τον πιέζει. Συν τοις άλλοις, ο νεαρός ήξερε πώς ο επιχειρηματίας είχε κατά νου ότι στο μαγαζί του βρισκόταν ήδη ο πατέρας του νεαρού, με την παρέα τους.
Όμως ο επιχειρηματίας δεν αστειευόταν. Δεν ήθελε να τον βάλει μέσα στο μαγαζί. Εκτιμούσε ότι ο νεαρός άνδρας θα έκανε φασαρίες!
Μη μπορώντας να κατανοήσει τη στάση του (φίλου του θεωρητικά) επιχειρηματία, σε μία έκρηξη της στιγμής του είπε "θα φύγω όταν μου δώσεις όσα μου χρωστάς". Κι ο επιχειρηματίας του είπε "αμέσως". Ένα νεύμα, ήταν αρκετό για τον θηριώδη αγρινιώτη μπράβο, ο οποίος άρχισε να χτυπάει με μανία τον 30χρονο. Τον έστειλε στο νοσοκομείο, με κακώσεις στα πλευρά, ανοιγμένο κεφάλι και αίματα στο πρόσωπο.
Ο πατέρας του νεαρού, ειδοποιήθηκε από θαμώνες για το περιστατικό που λάμβανε χώρα έξω από το μαγαζί που βρισκόταν. Βγήκε στην είσοδο να δει τι γινόταν και με εντολή του επιχειρηματία ο μπράβος φόρτωσε με... πολλά ράμματα και το κεφάλι του πατέρα. Παρότι στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, τελικά τα θύματα απέσυραν τις μηνύσεις επειδή ο επιχειρηματίας τους μήνυσε κι αυτός!

Και οι αστυνομικοί; Παρότι μπορούσαν να τον είχαν μαντρώσει κι αυτόν και τον μπράβο, έκαναν τα στραβά μάτια! Το μαγαζί λειτουργεί χωρίς άδεια, χωρίς καν την έγκριση του υγειονομικού, ενώ ο μπράβος δε φαίνεται πουθενά ως εργαζόμενος του καταστήματος. Να διευκρινίσουμε ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας, κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης κόκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.