Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Τραγουδίστρια της "Ροκ" η κόρη του Βουλγαράκη


Η Παυλίνα Βουλγαράκη σπουδάζει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και βρίσκεται στο τρίτο έτος, ωστόσο η νεαρή κοπέλα έχει κι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι…


Συγκεκριμένα τραγουδάει εναλλακτική ροκ και είναι μέλος του συγκροτήματος Anima. Η αγάπη της Παυλίνας για την μουσική είναι γνωστή από παλιά και η ίδια έχει απορρίψει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τα χνάρια του μπαμπά στην πολιτική. Την Δευτέρα το βράδυ η Παυλίνα, ταγούδησε σε ροκ κλαμπ της Αθήνας με το γκρουπ της και καταχειροκροτήθηκε από εκατοντάδες φίλους της που γέμισαν ασφυκτικά το “Οξυγόνο”. 

Ανάμεσα στο κοινό ήταν φυσικά ο ευτυχής μπαμπάς αλλά και η μητέρα της Παυλίνας, Κατερίνα Πελέκη.Ωστόσο για την Παυλίνα δεν θα είναι αυτή η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε κοινό. Το 2008 ερμήνευσε το ''Ερωτικό'' και το ''Εσύ Ελένη'' σε μια συναυλία αφιερωμένη στο έργο του Θάνου Μικρούτσικου. Και τότε κατάφερε να αποσπάσει το χειροκρότημα αλλά και τον θαυμασμό όλων. Παρόλο το ταλέντο της και τις προδιαγραφές που έχει ώστε να γίνει επαγγελματίας τραγουδίστρια εκείνη θέλει να εξασκήσει το αντικείμενο των σπουδών της και να ασχολείται με τη μουσική καθαρά για χόμπυ
(newpost)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.