Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Άρπαξαν όλες τις τηλεοράσεις από ξενοδοχείο


Ήξεραν πού να χτυπήσουν οι άγνωστοι διαρρήκτες που «τρύπωσαν» σε ένα κλειστό ξενοδοχείο στην Κω, σπάζοντας ένα μικρό παράθυρο σε ένα από τα δωμάτιά του…


 Οι δράστες δεν άφησαν ούτε μια τηλεόραση που να μην «σηκώσουν» και εξαφανίστηκαν πριν τους αντιληφθεί κάποιος!
   
Οι άγνωστοι άνοιξαν ένα- ένα όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου στην περιοχή της Αντιμάχειας, το οποίο ανήκει σε μια 58χρονη γυναίκα. Από μέσα, «ξήλωσαν» συνολικά 16 συσκευές τηλεόρασης και άλλους τόσους αποκωδικοποιητές που ήταν συνδεδεμένοι με αυτές, χωρίς ωστόσο να πειράξουν ο,τιδήποτε άλλο! Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου αντιλήφθηκε την κλοπή το πρωί της Πέμπτης και έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Αντιμάχειας, άνδρες του οποίου έκαναν έρευνα σε όλα τα δωμάτια προσπαθώντας να εντοπίσουν τυχόν ίχνη των κακοποιών.
  
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες που, στις 13 Δεκεμβρίου, είχαν σπάσει με πέτρα την συρόμενη τζαμαρία του ξενοδοχείου που ανήκει σε έναν κάτοικο της Καρδάμαινας και εισέβαλαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό, από το οποίο άρπαξαν τρεις αντλίες της πισίνας, μία βυθιζόμενη αντλία λυμάτων, ένα πλήρες σύστημα «Καραόκε» με ηχεία και διάφορα άλλα αντικείμενα.

(seleo)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.