Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ο άνθρωπος που… τσακώθηκε με την αλήθεια


Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να βρίζει, μέσα από το αμφιβόλου αισθητικής site του… (καλά δεν ορκιζόμαστε, μπορεί να είναι σε άλλου το όνομα… στα χαρτιά). Αλλά από ρεπορτάζ…

τζίφος! Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν δημοσίευσε την είδηση που βλέπετε αριστερά σας. Άρχισε μέσα από το site του να τα ‘χώνει. Και λέμε στην αρχή… μπορεί ορισμένες φορές να αγγίζει τα όρια της γραφικότητας, αλλά αυτή τη φορά, αν και υπερβολικός, αν είναι έτσι τα πράγματα, έχει δίκιο!



Μόνο που η αλήθεια είναι διαφορετική! Πολύ διαφορετική!!! Το έγγραφο λοιπόν που βλέπετε δίπλα, το οποίο ο Χίος ανήρτησε στο site του (που μπορεί και να μην είναι δικό του, λέμεεεε) αφορούσε μία καθηγήτρια που υποτίθεται ότι την εξαναγκάζουν να βγει στη σύνταξη, λόγω ανίατων προβλημάτων υγείας. Το πήραμε, ψάξαμε, κάναμε έρευνα, ρωτήσαμε… κάναμε όλα αυτά που δεν έκανες ΠΟΤΕ… αρχηγέ της αδιακρισίας (τυχαίο; Δε νομίζω! Για το όνομα του site αναφερόμαστε)!

Και τι ανακαλύψαμε; Ότι η εν λόγω καθηγήτρια…  (δε λέμε παραπάνω για να μην την στιγματίσουμε και στο έγγραφο που παραθέτουμε σβήνουμε τα υπόλοιπα στοιχεία της, κάτι που δεν έκανες ΕΣΥ, ΠΟΤΕ! ) είχε μανία με την καθαριότητα. Τόσο, που όπως μας είπε χαρακτηριστικά συνάδελφός της, όταν έμπαινε στην αίθουσα το πρώτα 15 λεπτά αντί να διδάξει έβαζε τους μαθητές να καθαρίζουν ακόμη και με χλωρίνη τα θρανία τους ενώ μια φορά επιτέθηκε με καθαριστικό σε μαθητή, προξενώντας του, μάλιστα, προσωρινή βλάβη στο πρόσωπο! Η εν λόγω καθηγήτρια μάλιστα, μάθαμε ότι ήθελε πολύ να βγει στη σύνταξη, γιατί είχε… κουραστεί. Και επί καθημερινής βάσεως επικοινωνεί ακόμη και με το Υπουργείο και ρωτάει πότε θα πάρει την σύνταξή της!!!

Είδες, λοιπόν, πόσο διαφορετική είναι η αλήθεια από αυτά που γράφεις; Είσαι ψεύτης ή τσακωμένος με την αλήθεια; Ή μήπως είσαι… νέος και τώρα μαθαίνεις πώς γίνεται η δημοσιογραφία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.