Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Έλληνες προτίμησαν τα βουλγάρικα ξενοδοχεία για τις γιορτές

Η διαφορά στις τιμές και η ελεύθερη πρόσβαση στη γείτονα χώρα, μόνο με ταυτότητα, έστρεψε πολλούς Έλληνες να προτιμήσουν τα ξενοδοχεία της Βουλγαρίας, για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Παρουσίασαν, μόνο από Έλληνες, αύξηση στην κίνηση κατά...



20% σε σχέση με πέρυσι!

Μεγάλο αριθμό Ελλήνων επισκεπτών για χειμερινές διακοπές, προσέλκυσε η Βουλγαρική... Αράχωβα, ή αλλιώς το χωριό στο χιονοδρομικό θέρετρο Παμπόροβο. Μάλιστα, σύμφωνα με ταξιδιτικούς πράκτορες η  πληρότητα των ξενοδοχείων της περιοχής άγγιξε το 80% για την περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς πολλά ξενοδοχεία έχουν αγγίξει το 100% της πληρότητάς τους!

Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας που κλαίγονται και απορούν "γιατί δεν πάνε καλά οι δουλειές". Μα να χρεώνετε μόνο 7 ευρώ (στην καλύτερη) την χωριάτικη; Σας πέρνει να την βάλετε και 17... ανόητοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.