Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Κλαίνε... οι ιδιοκτήτες εστιατορίων

Κάποτε, όχι πολύ παλιά, μόλις 2 χρόνια πριν, για να έκλεινε κάποιος τραπέζι σε ένα εστιατόριο ή ακόμη και κουτούκι, έπρεπε να είχε προνοήσει εβδομάδες νωρίτερα...



ή ακόμη και να "χαρτζιλίκωνε" τον υπεύθυνο του καταστήματος. Και βέβαια, όλα αυτά πριν μπει στο μαγαζί... γιατί μετά ξεκινούσαν τα... πιασίματα. Double dot (διπλή τιμή), 1 μπουκάλι κρασί 40 ευρώ, ελάχιστη κατανάλωση και άλλα πολλά... έξυπνα εφευρήματα έμπαιναν στους "τιμοκαταλόγους" τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και την Πρωτοχρονιά.

Όμως, φέτος τα πράγματα είναι κατά πολύ διαφορετικά. Η κίνηση σε σχέση με πέρυσι μειώθηκε κατά 40%! Ακόμη και την τελευταία στιγμή αν έβγαινε κάποιος, έβρισκε παντού ελεύθερο τραπέζι για φαγητό. Όσο για την κίνηση στα νυχτερινά μαγαζιά... οι περισσότεροι περιορίστηκαν στο να βγουν και απλά να πιουν ένα ποτάκι άντε δύο οι πιο... εύποροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.