Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ποιοι ευθύνονται για τον εκτροχιασμό του τρένου

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ερευνών ο εκτροχιασμός του τρένου στον Αχλαδόκαμπο, που είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 44χρονος επιβάτης και να τραυματιστούν άλλοι δύο, οφείλεται...




στην... υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει το τρένο. Έτρεχε με 90 χιλιόμετρα την ώρα,σε σημείο που το ανώτατο όριο είναι 50! 
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 21:40 το βράδυ της Πέμπτης, στη θέση Ανδρίτσα, ένα χλμ. μετά τον σταθμό Αχλαδόκαμπου. Τα σωστικά συνεργεία που έφθασαν στο δύσβατο σημείο, λίγες ώρες αργότερα, ανέσυραν ένα 44χρονο επιβάτη νεκρό και απεγκλώβισαν ακόμη δύο επιβαίνοντες που είχαν εγκλωβιστεί στο βαγόνι. Τραυματίες είναι ένας 50χρονος κι ένας 47χρονος, υπάλληλοι του ΟΣΕ. Επίσης ένας 36χρονος, ένας 30χρονος κι ένας 22χρονος, που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.