Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ο άνδρας της χρονιάς για το 2010

Είναι ο άνθρωπος που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει κατάσκοπο, άλλοι τον κορυφαίο χάκερ, άλλοι ως διαταρεγμένη προσωπικότητα και άλλοι ως τον τελευταίο ρομαντικό ακριβιστή. Ο ιδρυτής της...



WikiLeaks, όπως και να 'χει, κατάφερε απ' τη συντριπτική πλειοψηφία των διεθνών ΜΜΕ, να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και ο ένας μετά τον άλλον να τον χαρακτηρίσει ως τον άνδρα της χρονιάς.


Με τις καταιγιστικές αποκαλύψεις από την ιστοσελίδα του σχετικά με απόρρητα αμερικανικά διπλωματικά έγγραφα, κατάφερε να φέρει να πάνω – κάτω στις διεθνείς σχέσεις των ΗΠΑ με όλο τον κόσμο. Και σύμφωνα με τον ίδιο οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα...
Ο εγκέφαλος του WikiLeals, ο άνθρωπος που όλοι αγαπούν να μισούν ή να υπερασπίζονται, βγήκε πρώτος στο γκάλοπ του CNN για την «Πιο ενδιαφέρουσα Προσωπικότητα» της χρονιάς με ποσοστό 25»%.

Τη λίστα συμπληρώνουν οι:
2. Barack Obama, Πρόεδρος των ΗΠΑ
3. Mark Zuckerberg, Δημιουργός του Facebook
4. Steve Jobs, Ιδρυτής της Apple
5. Marisol Valles Garcia, Aρχηγός της αστυνομίας του Μεξικού
6. Edison Pena, Χιλιανός μεταλλωρύχος
7. Elizabeth Smart, θύμα απαγωγής
8. Tony Hayward, ο πρώην πρόεδρος της BP
9. Kim Jong Un, ο μέλλων ηγέτης της Βόρειας Κορέας
10. Antoine Dodson, ο Αφροαμερικανός που «έκανε τραγούδι» τον παραλίγο βιασμό της αδερφής του και έγινε το πλέον επιτυχημένο video στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.