Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Τέσσερις ληστείες σε σούπερ μάρκετ σε 4 ώρες

Δύο διαφορετικές συμμορίες ληστών, που έχουν ως κύριο στόχο τα super market, χτύπησαν και χθες, σπέρνωντας τον πανικό σε δεκάδες πολίτες που περίμεναν να...



πληρώσουν στα ταμεία.

Στα Καμίνια, στις 6.00 χθες το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου 82-84 και Μήλου, 2 άτομα εισήλθαν στο S/M με την απειλή όπλου, και αφαίρεσαν από ταμείο το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ.

Μιαμισυ ώρα αργότερα, στον Κολωνό, οδός Αυλώνος 64, 2 ληστές εισήλθαν  σε S/M και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από 2 ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στις 20.30, στην Μεταμόρφωση, 11ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, 2 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα S/M και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό.

Σιτς 22.00, στην Αθήνα, οδός Κουρτίδου 98, 2 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα S/M και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.