Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΦΡΙΚΗ: Πα-ΤΕΡΑΣ ασελγούσε στα αγοράκια του κι εξέδιδε την κόρη του για 5 ευρώ!

Ούτε το πιο νοσηρό μυαλό δε μπορούσε να φανταστεί αυτό που συνέβαινε επί χρόνια στην μονοκατοικία της Νίκαιας...



στην οδό Μεσολογγίου 3. Ο 45χρονος πα-τέρας, στο σπίτι - τρώγλη, βίαζε συστηματικά την 18χρονη κόρη του, την οποία μάλιστα δε δίσταζε να εκδίδει ακόμη και σε ηλικιωμένους έναντι του ποσού των 5 ευρώ! Όλα αυτά γινόντουσαν εν γνώση της 40χρονης "μάνας", και ο βιασμός της 18χρονης, πολλές φορές, γινόταν μπροστά στα μικρά αγοράκια της οικογένειας, ηλικίας 9 και 6 ετών.
Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν υποβληθεί στις Αρχές, πολλές φορές ο πα-τέρας ασελγούσε και επάνω στα αθώα κορμάκια των μικρών του γιων! Κι όλα αυτά με την ανοχή της μάνας τους!!!

Τα παιδιά έχουν, πλέον, απομακρυνθεί από το σπίτι με τη βοήθεια του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ο 45χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, είναι άνεργος και εισπράττει μια αναπηρική σύνταξη του ΙΚΑ, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν μετά από καταγγελίες κατοίκων της γειτονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.