Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Το δάκρυ του Ομπάμα για την 9χρονη Κριστίνα

Οι ΗΠΑ αποχαιρέτησαν το μικρότερο σε ηλικία θύμα του λουτρού αίματος στην πόλη της Τουσόν της Αριζόνας, την 9χρονη, Κριστίνα Τέιλορ Γκριν...


Το κοριτσάκι είναι ένα από τα έξι άτομα που σκοτώθηκαν το Σάββατο όταν ο 22χρονος Τζάρεντ Λάφνερ, άνοιξε πυρ εν μέσω πολιτικής συγκέντρωσης με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 άνθρωποι, ανάμεσά τους και η Γκαμπριέλ Γκίφορντς, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η κηδεία της 9χρονης, που γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, ημέρα των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Νέα Υόρκη, πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Σεντ Ελίζαμπεθ Αν Σέτον στο Τουσόν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στην ομιλία του κατά την διάρκεια δέησης στη μνήμη των θυμάτων, χθες, αναφέρθηκε στην Κριστίνα λέγοντας «πως μας θυμίζει όλα τα παιδιά μας».

«Στην Κριστίνα βλέπουμε όλα τα δικά μας παιδιά. Γεμάτα περιέργεια, αλλά και εμπιστοσύνη, ενεργητικότητα και μαγεία», είπε χαρακτηριστικά ο Ομπάμα, φανερά συγκινημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.