Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Επι ποδός... πολέμου στο ALTER

Ο Κουρής έχει πάρει χαρτί και μολύβι, και μαζί με τους συμβούλους του, σβήνει και γράφει. Κι έχει καταλήξει σε περικοπές - ΣΟΚ στα μισθολόγια των εργαζομένων που θα αγγίξουν ακόμη και...



το 50%, με άλλες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 30%! Ήδη, βρίσκονται στα υπ' όψιν συμβόλαια παρουσιαστών που πληρώνονται χωρίς να έχουν προσφέρει το παραμικρό στο κανάλι.
Το μάτι του, έχει γυαλίσει με συγκεκριμένα διευθυντικά στελέχη που είχαν ακόμη κι αυτοκίνητα χρεωμένα στο κανάλι, για τις μετακινήσεις τους. Μιλάμε για θηριώδη τζιπ, για τα οποία το κανάλι πλήρωνε και τις βενζίνες.

Χώρια τις πλαστικές επεμβάσεις, για αύξηση του στήθους, που πλήρωσε το κανάλι για πασίγνωστη παρουσιάστριά του.

Βέβαια, το δυστύχημα είναι ότι στα σχέδια του Κουρή, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται και οι απολύσεις εργαζομένων (τεχνικών και δημοσιογράφων) κάτι που θα βρει μεγάλη αντίσταση από τους τελευταίους.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, πάντως, οι απολύσεις είναι το τελευταίο που θα κάνει, τουλάχιστον σε χαμηλόμισθους εργαζόμενους, αφού σε πρώτη φάση τα έχει "βάλει" με τα golden boys, που είναι πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.