Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Εγκατέλειψε το λιμάνι ο Μήτρογλου

Μετά από νέο ραντεβού που είχε ο ίδιος με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» το απόγευμα της Τρίτης, πείσθηκε πως...



το καλύτερο για την καριέρα του είναι να φορέσει τη φανέλα των «κυανέρυθρων» και έδωσε τα χέρια με τις δυο πλευρές. Λίγο αργότερα ο δανεισμός του ανακοινώθηκε και επισήμως από τις δυο ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση στον Πανιώνιο, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου», ανέφερε η ανακοίνωση των Πειραιωτών, ενώ του Πανιωνίου τόνιζε:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο υπό μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα πλαίσια της μεταγραφής του Γιάννη Μανιάτη. Ο Κώστας Μήτρογλου θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου και θα τεθεί από αύριο το πρωί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Λεμονή».
Ο Μήτρογλου δόθηκε δανεικός στους «κυανέρυθρους» μέχρι το τέλος της σεζόν ως έμψυχο αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό, όμως ο ίδιος εξ΄ αρχής δεν είχε δει με καλό μάτι τη συγκεκριμένη προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.