Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Τσιλιαδόρος για... κλάμματα

Υποτίθεται ότι θα ειδοποιούσε τους συνεργούς του, μόλις αντιλαμβανόταν την παρουσία αστυνομικών, αλλά...




τελικά έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς! Ο 40χρονος τσιλιαδόρος, υποτίθεται ότι θα κάλυπτε τον 23χρονο και επίσης 40χρονο συνεργούς του. Όμως, αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή της Τούμπας, αντιλήφθηκαν τις ύποπτες κινήσεις ενός εκ των δυο 40χρονων, ο οποίος βρισκόταν σε είσοδο οικοδομής και ήταν ο… τσιλιαδόρος. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι κι έτσι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας των διαρρηκτών, τη στιγμή που είχαν διαρρήξει κι έκλεβαν κοσμήματα από διαμέρισμα 3ου ορόφου. Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόσο τα κλοπιμαία, όσο και διαρρηκτικά εργαλεία. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος ενός εκ των 40χρονων, εκκρεμεί απαγόρευση εισόδου, λόγω Διοικητικής απέλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.