Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει η γκάφα της ΕΛ.ΑΣ.

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει η «πατάτα» της ΕΛ.ΑΣ. να δώσει την πληροφορία ότι η μητέρα της συλληφθείσας 27χρονης γερμανίδας Μαρί Φαιη Μέγιερ ανήκε στο χώρο της ένοπλης άκρας Αριστεράς...


Η αρχική πληροφορία ήθελε την Μπάρμπαρα Μέγιερ να είναι πρώην μέλος της RAF, ενώ ο σύζυγός της ήταν επίσης μέλος της οργάνωσης και
είχε σκοτωθεί σε συμπλοκή με αστυνομικούς, στη Βιέννη της Αυστρίας.
Το... πρόβλημα ήταν ότι επρόκειτο για συνωνυμία, καθώς η συγκεκριμένη γυναίκα έχει διαφορετικό πατρώνυμο από την Μπάρμπαρα Μέγιερ που γέννησε την 27χρονη συλληφθείσα.

«Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η νεαρή γυναίκα που έχει συλληφθεί δεν είναι η κόρη της πρώην τρομοκράτισσας της RAF, Μπάρμπαρα Μέγιερ» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της γερμανικής εισαγγελίας της Καρλσρούης.

Η υπόθεση θα απασχολήσει σαφώς και την γερμανική κοινή γνώμη, καθώς ο πατέρας της -που φυσικά είναι ζωντανός- παραχώρησε συνέντευξη για το θέμα στην κυριακάτικη Bild.
Εκεί παραδέχεται ότι η κόρη του ανήκει στον αναρχικό χώρο, αρνείται ωστόσο το ενδεχόμενο να συμμετέχει σε βίαιες δραστηριότητες.
Ο Βόλφγκανγκ Μέγιερ μίλησε επίσης τηλεφωνικά και στο Γαλλικό Πρακτορείο υποστηρίζοντας ότι η κόρη του δεν έχει κανέναν οικογενειακό δεσμό με την Μπάρμπαρα Μέγιερ.
Οι πληροφορίες από την υπεράσπιση της 27χρονης αναφέρουν ότι ετοιμάζεται σειρά αγωγών για δυσφήμιση, προκειμένου να αποκατασταθεί ηθικά η ίδια και η οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης:

Επιστολή της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ μητέρας της γερμανίδας

 

Αγωγή κατά του MEGA από την οικογένεια της Μέγερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.