Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Δήλωση Παπουτσή για την βόμβα στο γραφείο του βουλευτή του ΛΑΟΣ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, από το βήμα της Βουλής, δήλωσε, σχετικά με την διπλή βομβιστική επίθεση στη Θεσ/νίκη, νωρίτερα...



"Ευτυχώς, είχαμε μόνο πολύ ελαφρύς τραυματισμούς μίας συνεργάτιδας του κ. συναδέλφου. Όπως  επίσης εξερράγη ένα γκαζάκι στα γραφεία της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη. Φαίνεται, ότι κάποιοι σήμερα έχουν επιλέξει την ημέρα προκειμένου να κάνουν εμφανή την παρουσία τους ή να προωθήσουν τις δικές τους ιδέες με αυτό τον τρόπο που καταδικάζει ολόκληρος ο ελληνικός λαός . Δράττομαι όμως της ευκαιρίας να εκφράσω πρώτα από όλα τη συμπάθειά μου στον κ. συνάδελφο, αλλά ταυτόχρονα να καταδικάσω το γεγονός ως πράξη συμβολική η οποία στρέφεται ενάντια στον Κοινοβουλευτισμό και  ενάντια στη Δημοκρατία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.