Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Την απήγαγαν και την έβγαλαν στην πορνεία

Τέλος στον εφιάλτη μίας 27χρονης, στην Έδεσσα, έδωσαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι κατάφεραν να εξαρθρώσουν κύκλωμα αδίστακτων...




Βούλγαρων, που χθες προσπάθησαν να την απαγάγουν, όταν εκείνη θέλησε να ξεφύγει από τον εφιάλτη που ζούσε.

Η περιπέτεια της 27χρονης αλλοδαπής είχε ξεκινήσει όταν η γυναίκα-συνεργός της σπείρας την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα για να δουλέψει στο κατάστημα του συζύγου της.

Όμως, τον Αύγουστο, τα μέλη της σπείρας την απήγαγαν και την εξέδιδαν σε πελάτες, εισπράτοντας όλα τα χρήματα, δίνοντάς της ελάχιστα. Κι όταν η ίδια εξέφραζε την άρνησή της να εκδοθεί, τότε σειρά έπαιρναν οι απειλές για τη ζωή της ίδιας αλλά και της οικογένειάς της. Όμως, χθες, η 27χρονη κατάφερε να ξεφύγει και να πάει στην Ασφάλεια της Έδεσσας, καταγγέλοντας τους δυνάστες της. Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά έναν 26χρονο και έναν 28χρονο στην περιοχής της Σκύδρας, όπως, όμως, αποδείχθηκε στη συνέχεια οι δύο άνδρες αποτελούσαν μέλη τετραμελούς ομάδας. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν ένας 37χρονος Έλληνας και η 27χρονη αλλοδαπή σύζυγός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.