Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Πήρε κι άλλη αναβολή η δίκη Κεντέρη - Θάνου

Την έβδομη διαδοχική αναβολή πήρε η πολύκροτη δίκη των Κεντέρη, Θάνου, Τζέκου, πριν από λίγο...




στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας.

Η δικαστική διαδικασία ξεκίνησε κανονικά, αλλά  διεκόπη καθώς έλειπαν βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης ενώ υπήρξαν αιτήματα να προσέλθουν ακόμη 2 άτομα.

Ο Κώστας Κεντέρης δεν έδωσε το παρόν, αφού όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του, βρίσκεται στο εξωτερικό. Άγνωστος παραμένει ο λόγος για τον οποίο δεν έδωσε το παρόν η Κατερίνα Θάνου, που επέλεξε και αυτή να παραστεί δια του δικηγόρου της.

"Είμα αθώος, περιμένω επιτέλους να ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία για να λάμψει η αλήθεια" είπε ο Χρήστος Τζέκος, που όπως και τις προηγούμενες 6 φορές, έτσι και σήμερα, έδωσε το παρόν στα δικαστήρια.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του κ. Δημητρακόπουλου, δικηγόρου του Κώστα Κεντέρη, ο οποίος τόνισε, εκ μέρους του πελάτη του, ότι θέλει ο ολυμπιονίκης να γίνει το συντομότερο η δίκη, ενώ προσέθεσε ότι "άλλοι θα έπρεπε κανονικά να βρίσκονται στα δικαστήρια" απογεύγοντας, ωστόσο, να κατονομάσει ποιους εννοεί.

Η νέα ημερομηνία για την πολύκροτη δίκη, ορίστηκε για τις 21 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.