Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Πιστολίδι αστυνομικών με έμπορο ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί, από το τμήμα Ασφαλείας της Δράμας, παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τον 30χρονο, ο οποίος μόλις χθες το βράδυ πούλησε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών...



σε επίσης έλληνα - βαποράκι.
Το πρωί, παρουσία εισαγγελέα, επεχείρησαν να τον συλλάβουν στο σπίτι του. Όμως ο 30χρονος τράβηξε όπλο (ένα τοκάρεφ των 7,62mm) το οποίο στην αρχή έστρεψε κατά των αστυνομικών και μετά στον κρόταφό του, απειλώντας πώς θα αυτοκτονήσει.
Λίγη ώρα αργότερα, κι αφού είχε βγει στον κήπο του σπιτιού, έστρεψε πάλι το όπλο κατά των αστυνομικών, και μετά από προειδοποιητική βολή στον αέρα ενός αστυνομικού, συνάδελφός του, τον πυροβόλησε στα πόδια, με αποτέλεσμα, να το τραυματίσει και να τον αφοπλίσουν.


Ο δράστης διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Δράμας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, φέροντας δύο (2) διαμπερή τραύματα στο αριστερό πόδι και ένα στο δεξί.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Τριάντα τρία (33) φυσίγγια των 7,62 mm
  • Ποσότητα κάνναβης 3,1 γραμμαρίων
  • Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • Το χρηματικό ποσό των (275) Ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών
  • Ένα κινητό τηλέφωνο
  • Ποσότητα λαδιού που χρησιμοποιείται για λίπανση όπλων
Επιπλέον κατασχέθηκε και το πιστόλι τύπου TOKAREV 7,62 mm με ένα φυσίγγιο στη θαλάμη και έξι (6) φυσίγγια στο γεμιστήρα.
Σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συρροή, αντίσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.