Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κορίνθου - Πατρών

Οι διακοπές στην κυκλοφορία θα είναι ολιγόωρες και θα ξεκινήσουν από το βράδυ της...



Δευτέρας, 24 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη, 27 του μήνα.

Θα ξεκινούν καθημερινά από τις 9.30 το βράδυ μέχρι τις 6.30 το πρωί της επομένης. Η κυκλοφορία, εκείνες τις ώρες θα διεξάγεται από τις παρακαμπτήριες οδούς. Οι εργασίες θα γίνουν στα εξής τμήματα της Εθνικής:

- Το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα μεταξύ του Κόμβου Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182+700) και του Κόμβου Ρίου (Χ.Θ. 206+310) θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών.

- Το ρεύμα προς Αθήνα θα λειτουργεί κανονικά.

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, οι εργασίες θα εκτελεστούν κατ’ αναλογία τις αντίστοιχες μέρες της επόμενης εβδομάδας και θα ακολουθήσει νέα σχετική ενημέρωση.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης ασφαλτοτάπητα και υλικών εργοταξιακής σήμανσης από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (VINCI CGP, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Η Ολυμπία Οδός ζητά από τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.