Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ρουμάνος κακοποιός το έπαιζε... δικηγόρος!

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε ένας 32χρονος Ρουμάνος - μετρ της πλαστογραφίας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συστηνόταν ως δικηγόρος...



αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από αλλοδαπούς που είχαν προβλήματα με τη δικαιοσύνη, δήθεν για να τους εκπροσωπήσει στο δικαστήριο. Μάλιστα είχε στην κατοχή του ταυτότητα του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών αλλά και σφραγίδα του Πρωτοδικείου!

Όμως, το πραγματικό του... επάγγελμα ήταν έμπορος ναρκωτικών.

Μεταξύ άλλων, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:

4.253 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 5 πλαστά δελτία ταυτότητας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, 2 πλαστά δελτία ταυτότητας, 1 πλαστή Ρουμανική άδεια οδηγήσεως, 1 στρογγυλή σφραγίδα του Πρωτοδικείου Αθηνών, 1 στρογγυλή σφραγίδα της Περιφέρειας Αττικής, χρηματικό ποσό , ως προερχόμενο από εμπόριο ναρκωτικών, 2 κινητά τηλέφωνα, 1 ζυγαριά ακριβείας και 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσε για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.